PROGRAMA D'EDUCACIÓ EN VALORS ESCOLA SUMA 

  Una proposta d'activitats per treballar els valors a l'escola

  Des d’Escola Suma volem treballar conjuntament amb les escoles l’aproximació a la realitat de pobresa i desigualtat, que pateix la nostra societat. Per això, posem a la dispoció del professorat i del alumnat, una sèrie de iniciatives, eines i material de suport, per treballar als centres educatius, els valors de la consciència i la responsabilitat social, el respecte a la diversitat, la ciutadania activa i la solidaritat. Sempre promovent la reflexió i la participació de tota la comunitat escolar. 

  Com a agents educatius i formatius de les noves generacions, estem convençuts que junts podem aplegar forces per a la construcció contínua, d’una societat capaç d’oferir a tots els seus infants, adolescents i joves, les oportunitats necessàries que els donin l’impuls per saltar ben amunt, cap a un futur digne, per a ells i les seves famílies.

  Contacteu amb nosaltres a escolasuma@casaldelsinfants.org si us animeu a desenvolupar alguna de les nostres propostes, per concertar una visita als nostres locals o fer-nos arribar qualsevol consulta relacionada amb Escola Suma. 

  Descobreix la nostra proposta Escola Suma 17/18

   

   

   Amb la Col·laboració de: