Infància i adolescència

Casal d’Estiu per a infants i joves de 3 a 21 anys

Enviat per victoria el dv., 11/05/2018 - 11:12

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu a l’estiu per col·laborar en un projecte educatiu amb infants i joves en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar activitats, jocs, sortides, visites i excursions i acompanyar-los durant el dia, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

Colònies i campaments per a infants i joves de 3 a 21 anys

Enviat per victoria el dv., 11/05/2018 - 12:04

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu a l’estiu per col·laborar en un projecte educatiu amb infants, adolescents i joves en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar l’estada en colònies i campaments amb activitats, jocs, excursions, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

MENJADOR- CASAL D’ESTIU per a nens/es de 3 a 12 anys | VOLUNTARIAT PER A MENORS DE 18 ANYS

Enviat per victoria el dv., 11/05/2018 - 12:00

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col·laborar en EL MENJADOR del Casal d’Estiu amb nens i nenes de 3 a 12 anys en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en ajudar els infants a dinar i dinamitzar l’estona de joc quan acaben, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

LUDOTECA per a nens/es de 3 a 12 anys | VOLUNTARIAT QUE ACCEPTA MENORS DE 18 ANYS

Enviat per victoria el dv., 11/05/2018 - 11:55

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col·laborar en la ludoteca d’estiu amb nens i nenes de 3 a 12 anys en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en ajudar els infants a millorar l’expressió i escriptura en llengua catalana amb activitats de lleure, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

Reforç Escolar i activitats de lleure amb alumnes de primària i secundària-SUPERA’T

Enviat per victoria el dv., 11/05/2018 - 11:50

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col·laborar en un projecte de reforç escolar a l’estiu amb adolescents en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en acompanyar en el reforç escolar a adolescents estudiants de secundària que s'han d'examinar d'assignatures suspeses del curs passat., sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

Reforç del català i activitats de lleure amb alumnes de primària i secundària- CATESTIU

Enviat per victoria el dv., 11/05/2018 - 11:46

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col·laborar en un projecte de reforç del català a l’estiu amb nens i nenes i adolescents en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en ajudar els infants a millorar l’expressió i escriptura en llengua catalana amb activitats de lleure, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.