Infància i adolescència

Unitat d’Escolarització Compartida, competències bàsiques i tallers amb adolescents d’ESO en horari escolar

Enviat per voluntariat el dc., 18/08/2021 - 10:36

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per a col•laborar en la UEC, on treballem amb alumnat amb necessitats educatives especials derivades de la inadaptació a l’entorn escolar. Aquest espai els permet continuar amb l’ESO en un grup reduït per treballar aspectes personals (l’esforç, la constància, la participació, el respecte, el diàleg, etc.) i també aspectes acadèmics (assignatures curriculars de l’ESO i assignatures específiques que facilitin desenvolupar habilitats artístiques, manipulatives, etc.)

Centre obert infantil de 3 a 12 anys i Centre obert adolescent de 12 a 16 anys

Enviat per voluntariat el dt., 17/08/2021 - 15:34

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu amb infants i adolescents en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar activitats, jocs, sortides, reforç escolar i acompanyar-los durant les tardes, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

RAI ESO, espai de menjador, reforç escolar i activitats lúdiques per a adolescents de 12 a 16 anys

Enviat per voluntariat el dt., 17/08/2021 - 13:42

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col•laborar en un projecte de reforç escolar i menjador per alumnes de la ESO en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en acompanyar als adolescents a l’espai de menjador, reforç escolar, esport i activitats socioeducatives. 

Reforç Escolar i activitats de lleure amb alumnes de primària i secundària

Enviat per victoria el dc., 28/04/2021 - 11:45

Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col•laborar en un projecte de reforç escolar del amb infants i adolescents en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en acompanyar als infants i adolescents en el reforç escolar (adquisició d’hàbits d’estudi, fer deures, repàs d’assignatures a examinar, etc.).

Les activitats es realitzen de dilluns a divendres en horari de tarda. El compromís de col·laboració mínima és d'una tarda a la setmana durant 3 mesos.