Enviat per casaldelsinfan… el dj., 10/08/2017 - 14:19

  BUSQUEM ALIANCES QUE SUMIN

   

  Gràcies a la implicació d’empreses i organitzacions que sumen els seus esforços als nostres, som capaços de portar a terme gran part del nostre treball. Amb la vostra col·laboració, des de diferents àmbits, feu possible la continuïtat de molts programes educatius i l’impuls de noves iniciatives que donin resposta a moltes famílies que necessiten un cop de mà per ajudar els seus fills i filles a tirar endavant.

  Per tot això, al Casal dels Infants ens esforcem per contruir aliances duradores basades en els principis d’equitat, transparència i de benefici mutu. Aliances que puguin ampliar-se i generar sinergies entre ambdues organitzacions. Us convidem a formar part de la nostra Xarxa d’Empreses Ciutadanes.

  Contacteu amb nosaltres:
  Cristina Savin | csavin@casaldelsinfants.org
  Tel. 933 170 013

  Seguiu-nos:

  Descobriu com podeu col·laborar com a empresa

  SUPORT A PROGRAMES EDUCATIUS

  SUPORT A PROGRAMES EDUCATIUS

  Col·laboreu finançant els nostres programes educatius adreçats a la petita infància, infants, adolescents i joves, on trobaran l’impuls que necessiten per tirar endavant.

  SUPORT A LA FORMACIÓ I INSERCIÓ

  SUPORT A LA FORMACIÓ I INSERCIÓ

  Col·laboreu facilitant la formació pràctica a la vostra empresa o compartint el vostre coneixement professional o finançant cursos de formació.

  INICIATIVES DE MARKETING AMB CAUSA

  INICIATIVES DE MARKETING AMB CAUSA

  A través de campanyes o accions diverses de marketing amb causa o co-branding, compartiu el vostre compromís.

  FEU EQUIP, COL·LABOREU EN EQUIP

  FEU EQUIP, COL·LABOREU EN EQUIP

  Organitzeu en equip campanyes de microdonacions o altres accions de teaming amb les que, com a equip, podeu fer grans coses.