El Casal Obert d’Adolescents de Salt gaudeix d’uns dies de colònies a Celrà

  El grup del Casal Obert d'Adolescents de Salt a la torre Desvern de Celrà

  Una vintena de nois i noies del Casal Obert d’Adolescents (COA) del Casal dels Infants de Salt ha gaudit de tres dies de colònies a la torre Desvern, al municipi de Celrà (Gironès), entre el 22 i el 24 de juliol.

  Han estat uns dies plens d’activitats de lleure que han enfortit l’autonomia de cada adolescent i la cohesió del grup, treballant valors com el suport mutu, la companyonia i el respecte per la natura. Els nois i noies han conegut l'entorn natural de Celrà fent excursions a la serra de les Gavarres, han organitzat una gimcana al casc històric i s’han refrescat a la piscina municipal per passar millor la calor, entre altres activitats.

  “Gairebé tot el que hem fet aquests tres dies ho han organitzat els i les adolescents de forma autogestionada. S’han encarregat de cuinar i d’organitzar diferents activitats en grups petits per a la resta de companys i companyes, com tallers de percussió o una gimcana esportiva”, explica l’Alicia Peñarroya, educadora del servei.

  Al Casal Obert d’Adolescents de Salt han participat durant aquest curs 32 nois i noies, que han compartit un espai de relació, participació, reforç d'hàbits saludables i suport en els estudis, amb l’acompanyament de l’equip educatiu del servei.

  Amb el suport ecònomic de Dipsalut, l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona.