Preguntes freqüents

  Vull contactar amb el Casal dels Infants

  Pots contactar amb nosaltres des de la pàgina de contacte, o bé trucant a la seu central 93 317 00 13.

  També pots contactar amb les diferents seus dels barris en els que el Casal dels Infants actua.

   

  SEU CENTRAL - BARCELONA CIUTATTel. 933 170 013info@casaldelsinfants.org
  SEU EL RAVAL - BARCELONA CIUTATTel. 931 990 801elraval@casaldelsinfants.org
  SEU BADALONA "BETSAIDA"Tel. 931 990 390badalona@casaldelsinfants.org
  SEU SANTA COLOMA DE GRAMENETTel. 931 980 716santacolomag@casaldelsinfants.org
  SEU BESÒS - LA MINATel. 931 990 740 
  SEU SALTTel. 856 094 500salt@casaldelsinfants.org


   

  Com puc fer-me soci/a o fer un donatiu al Casal dels Infants?

  Pots fer-ho a través del nostre formulari o trucant-nos al 93 317 00 18.
  Pots informar-te de les diferents modalitats de col·laboració en aquest enllaç.

  Puc desgravar els meus donatius i / o aportacions periòdiques al Casal dels Infants a la declaració de l'IRPF?

  Pots desgravar fins al 90% del teu donatiu a la teva declaració de la renda en funció de la quantitat aportada i dels anys que portis amb la mateixa col·laboració. Pots consultar els beneficis fiscals aquí.

  Anualment, durant el mes d’abril, t’enviem el certificat de la teva aportació a l’adreça que ens has facilitat. Recorda que per poder-lo emetre és imprescindible que tinguem el teu NIF/CIF,  a més de les teves dades personals actualitzades i el teu codi postal. Si necessites rectificar o verificar les teves dades, si us plau truca al 93 317 00 13 o envia’ns un correu electrònic a l’adreça donatius@casaldelsinfants.org.

  Com puc informar-me per fer voluntariat?

  Pots apuntar-te a una sessió informativa a través del nostre formulari o enviar-nos la teva consulta des de la pàgina de contacte.

  Tinc material i objectes útils que voldria donar al Casal dels Infants. Quines necessitats de material teniu?

  Els projectes del Casal dels Infants, tant els espais maternoinfantils com els orientats al suport a l’escolarització d’infants i joves i a la integració de joves nouvinguts, tenen una necessitat constant de material que pugui oferir recursos didàctics i lúdics als educadors/es de les diferents activitats i serveis que treballen en aquests àmbits.

  Les nostres necessitats actuals són:

  Material escolar en bon estat

  • Bolígrafs
  • Llapis
  • Gomes i maquinetes
  • Llapis de colors
  • Gomets
  • Tisores
  • Pintures
  • Plastilina
  • Diccionaris: llengua catalana, llengua castellana, anglès i bilingües
  • Llibretes grans i petites
  • Calculadores
  • Compassos i porta regles
  • Atles del Món
  • LLIBRES DE TEXT, en bon estat, sense guixar i dels 2 darrers anys

  Material esportiu en bon estat

  • Material i complements esportiu ( pilotes, motxilles, sacs, lots..)
  • Roba esportiva

  Material musical en bon estat

  • Instrument de música: triangles, caixes xineses, tambors...

  JOGUINES NOVES: només durant els mesos de novembre i desembre. Us preguem que truqueu abans al telèfon 93 317 00 13 per concretar la data d’entrega.

  Roba, joguines i materials de cura per a INFANTS DE 0-3 ANYS Els serveis maternoinfantils del Casal dels Infants són un espai per a mares sense gaire xarxa social i familiar i tot el que pugui ser útil pel seu bebè és important. Per això recollim tot el que hagi estat usat per bebès i estigui en molt bon estat perquè un altre infant ho pugui tornar a aprofitar (roba, joguines, contes...) i també acceptem donacions de bolquers, tovalloletes...etc.

  Davant la impossibilitat d’alliberar l’únic medi de transport que tenim al Casal, no fem recollida de donacions. Si pot acostar-s’hi, som al c. Junta de Comerç, 16 pral. El nostres horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9h. a 14h. i de 16h. a 19h.

  Si disposes d’aquest tipus de material i el vols donar pots contactar amb nosaltres  des de la pàgina de contacte, o bé trucant al 93 317 00 13.

  Si ets empresa o escola i teniu una donació de volum important, que requereixi furgoneta, gestionarem la recollida en coordinació amb Serveis Generals del Casal dels Infants.

  Vull donar llibres, material escolar, material esportiu i per activitats lúdiques.

  Els projectes del Casal, sobretot aquells que orientats al suport a l’escolarització d’infants i joves i a la integració de joves nouvinguts i d’aprenentatge de la llengua, tenen una necessitat constant de material que pugui oferir recursos didàctics i lúdics als educadors/es.

  Així, ens són sobretot de molta utilitat:

  LLIBRES:

  • Els llibres de text de tots els nivells escolars. És important que estiguin en bon estat, sobretot que no estiguin guixats amb les respostes als exercicis i d’una antiguitat màxima de 2 anys.
  • Els contes infantils
  • Els diccionaris català, castellà, anglès...
  • Atles del món

   

  MATERIAL ESCOLAR:

  • Bolígrafs, llapis, gomes, maquinetes, tisores
  • Calculadores, compassos, regles
  • Llibretes grans i petites

   

  MATERIAL LÚDIC:

  • Material esportiu ( pilotes, xarxes de volei, ...)
  • Material d’excursió ( motxilles, sacs, llanternes..) així com roba per practicar esports

   

  Davant la impossibilitat d’alliberar l’únic medi de transport que tenim al Casal, no fem recollida de donacions. Si pot acostar-s’hi, som al c. Junta de Comerç, 16 pral. El nostres horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9h. a 14h. i de 16h. a 19h.

  Si disposes d’aquest tipus de material i el vols donar pots contactar amb nosaltres  des de la pàgina de contacte, o bé trucant al 93 317 00 13.

  Si ets empresa o escola i teniu una donació de volum important, que requereixi furgoneta, gestionarem la recollida en coordinació amb Serveis Generals del Casal dels Infants.

  Vull donar roba i/o joguines dels meus fills perquè estan en bon estat i ja no en fan ús.

  Els serveis maternoinfantils del Casal dels Infants són un espai per a mares sense gaire xarxa social i familiar i tot el que pugui ser útil pel seu bebè és important. Per això recollim tot aquell MATERIAL CORRESPONENT A INFANTS DE 0 A 3 ANYS, tot el que hagi estat usat per bebès i estigui en molt bon estat i perfectes condicions d’higiene perquè un altre infant ho pugui tornar a aprofitar (roba, joguines, contes...) i també acceptem donacions de bolquers, tovalloletes...etc.

  Si disposes d’aquest tipus de material i el vols donar pots contactar amb nosaltres  des de la pàgina de contacte, o bé trucant al 93 317 00 13.

  Vull donar aliments, roba i/o medicaments.

  Des de fa bastant temps, i per evitar duplicació de serveis als barris i a la ciutat, derivem les donacions d’aliments, roba i/o medicaments a entitats que es dediquen específicament a aquest tipus de servei per a les persones.  Us recomanem que us poseu en contacte amb les entitats del vostre barri que es dediquin a recollir aquest tipus de material i que en puguin fer un bon ús.