Enviat per casaldelsinfan… el dt., 07/11/2017 - 21:59

  SUMEU ELS VOSTRES CLIENTS A LA VOSTRA
  CAUSA AMB EL CASAL DELS INFANTS

  Compartiu amb els vostres
  clients la vostra causa solidària

  Les empreses podeu participar en la transformació de la societat, implicant als vostres clients, proveïdors i altres públics, en accions que defineixen el màrqueting amb causa. L'aliança amb el Casal dels Infants aporta un valor diferencial a la vostra marca, connectant amb la consciència de les persones i compartint amb elles els seus principis, augmentant així les vendes i apropant als vostres públics a una causa social comuna.

  Què podeu fer

  Organitzeu un esdeveniment corporatiu solidari

  Organitzeu un esdeveniment corporatiu solidari

  Vinculeu alguna acció del vostre programa de fidelització de clients amb el Casal dels Infants. Visibilitzeu la vostra responsabilitat social i compartiu-la.

  Co-branding d’un producte o servei

  Co-branding d’un producte o servei

  Associeu la vostra marca al  Casal dels Infants, destinant una part dels beneficis de la venda d’un producte o servei a un dels nostres projectes educatius.

  Projecte solidari de sector

  Projecte solidari de sector

  Les iniciatives com La Tapa Solidària o Check In, sumen diferents empreses d’un mateix sector en una campanya solidària amb el Casal dels Infants.

  Ajudeu-nos a difondre les nostres campanyes

  Ajudeu-nos a difondre les nostres campanyes

  Mitjans de comunicació corporatius, mitjans de comunicació, espais publicitaris... Sumem mitjans, sumem esforços per multiplicar el nostre missatge.

  CONTACTA AMB
  NOSALTRES

  Cristina Savin

  Tel. 933 170 013

  SI HO PREFERIU CONTACTEU AMB NOSALTRES