Anem de dret a un gran estiu: fes-ho possible!

  De dret a un gran estiu: Un nen i una nena corren amb la motxilla preparada per a les activitats d'estiu del Casal dels Infants.

  Tenim l’estiu a tocar i els infants i joves que més han patit el confinament necessiten trencar la rutina dels darrers mesos. Volem oferir-los un acompanyament intensiu durant el màxim de setmanes possibles de les vacances, perquè es recuperin emocionalment i tinguin garantit el dret al lleure. Per això ens estem preparant per poder oferir 1.495 places d'activitats d’estiu per a infants i joves.

  Per fer-ho, seguirem rigorosament totes les mesures sanitàries que s’estableixin i vetllarem perquè visquin un estiu gran en emocions, en retrobades, en somriures, en jocs a l’aire lliure... També els oferirem reforç educatiu perquè recuperin el ritme del procés d’aprenentatge i preparin el proper curs escolar.

  Les nostres activitats d’estiu els garantiran dos àpats cada dia, i seguirem mobilitzant recursos perquè les seves famílies tinguin garantides les necessitats bàsiques, en un moment en què moltes d’elles han vist agreujada la seva situació de vulnerabilitat arran de la crisi de la Covid-19.

  Fes-ho possible donant-nos suport en les nostres activitats d’estiu:

  Vine a fer voluntariat o fes un donatiu!