Dues propostes artístiques abans de festes creades per joves del Casal dels Infants

  Imatge de Tampoco es para tanto, obra de teatre fòrum del Casal Jove la Betsaida del Casal dels Infants de Badalona

  L'educació en el pensament crític i la seva expressió a través de l’art segueixen tenint molt pes en les activitats dels nostres serveis socioeducatius. Hi creiem com una eina per fer valer els drets dels infants i joves i fer front a les desigualtats. En els propers dies, abans de les festes de Nadal, teniu dues oportunitats per gaudir de les creacions de nois i noies del Casal: l’exposició fotogràfica Verdades del Raval a l’Arts Santa Mònica i l’obra de teatre social Tampoco es para tanto al teatre El Círcol de Badalona.

  Verdades del Raval és el resultat d’un procés d’exploració i autorepresentació a través de la fotografia analògica. L’han tirat endavant nois i noies del nostre Centre Obert Adolescent del Raval acompanyats de la fotògrafa Diana Rangel. La mostra exposa les seves fotos del barri, com a part d'un taller dinamitzat per la cooperativa cultural La Laberinta, també ubicada al Raval. S’exposa del 9 al 12 de desembre al centre interdisciplinari Arts Santa Mònica, i es presentarà el divendres 10 de desembre a les 18 h al mateix centre.

  On?
  Arts Santa Mònica 
  La Rambla, 7, Barcelona
  Metro Drassanes

  Quan:
  Del 9 al 12 de desembre (11h - 20:30h)

  Presentació el 10 de desembre a les 18 h

  Activitat oberta a tothom i gratuïta amb aforament limitat

   

  Cartell de l'exposició fotogràfica Verdades del Raval, creada per nois i noies de Centre Obert Adolescent del Casal dels Infants al barri del Raval

   

  Tampoco es para tanto és una obra de teatre fòrum creada i representada per participants del Casal Jove la Betsaida del Casal dels Infants de Badalona. El guió el van treballar les noies del grup de teatre, a partir de situacions de violències masclistes que havien viscut en el seu dia a dia. Com tota obra de teatre fòrum, el públic té l’oportunitat d’intervenir, refer escenes i canviar el final de l’obra, que ja es va representar l’any passat en la programació de l’últim 8 de març del barri de Llefià, a la Parròquia de Sant Antoni de Pàdua. Enguany es representarà al teatre El Círcol el dissabte 18 de desembre a les 12 h. L'entrada és lliure amb inscripció prèvia (feu-la aquí) i amb taquilla inversa (l'espectador farà el donatiu que cregui adequat quan acabi la funció).

  On?
  Teatre El Círcol
  Carrer Sant Anastasi, 2, Badalona
  Metro Badalona Pompeu Fabra

  Quan:
  Dissabte 18 de desembre.
  A les 12:00

  Obertura de portes: 11:40

   

  Cartell de l'obra Tampoco es para tanto, creada per participants del Casal Jove la Betsaida del Casal dels Infants de Badalona

   

  Fes possible que seguim fes costat a adolescents i joves en situació de vulnerabilitat

  Fes voluntariat. Informa-te'n aquí.

  Fes un donatiu aquí.