El Casal dels Infants acull un taller de còmic del BigDraw 2018

    Cartel del BigDraw2018

    El Casal dels Infants participarà el diumenge 28 d’octubre en el BigDraw 2018, la festa del dibuix de Barcelona, amb una iniciativa divertida i creativa: un taller gratuït i per a tots els públics en què, entre els participants i amb la dinamització de l’artista Benzo, es crearà un còmic conjunt.

    El taller s’anomenarà “Prodigioses proeses anònimes. Una habitació prodigiosa”, i tindrà lloc en el local del Casal Jove Atles del Raval del Casal dels Infants, al carrer del doctor Dou, 3, entre les 11 h i les 19 h. Cada participant haurà de pensar en una proesa de la seva vida i escriure-la en un paper. En acabat, haurà d’escollir la proesa d’algú altre i dibuixar-la.

    El BigDraw és una iniciativa de l’Institut de Cultura de Barcelona i el Museu Picasso que pretén apropar la ciutadania a l’art i la cultura a través de l’experiència de dibuixar. Enguany ofereix 40 tallers gratuïts i arriba a molts més barris de la ciutat, amb la col·laboració de la Fundació Joan Miró, el MACBA, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona-Parc del Fòrum, el Museu del Disseny de Barcelona i el Museu Nacional d’Art de Catalunya.