Empreses: aquest Sant Jordi, la vostra rosa és el seu escut!

  Davant qualsevol drac, l'educació sempre és el millor escut

  Al Casal dels Infants tenim el convenciment que l'educació pot transformar la realitat de molts infants i joves. Davant qualsevol drac, tingui la forma que tingui —sigui la de la desigualtat, la pobresa o l’exclusió— l'educació és sempre el millor escut!

  Per això acompanyem cada any més de 7.000 infants, joves i famílies a través d’activitats educatives i de lleure. Ho fem dia a dia al Raval i al Besòs i el Maresme (Barcelona); a La Mina (Sant Adrià de Besòs); a Santa Rosa, el Raval i Fondo (Santa Coloma de Gramenet); a Llefià i Sant Roc (Badalona) i al municipi gironí de Salt.

  Empreses, escoles, organitzacions: aquest Sant Jordi us necessitem per transformar cada rosa en un escut d'oportunitats per a molts infants i joves.

   

  Us proposem dues accions:

  - Regalar roses solidàries al vostre equip.

  - Muntar la vostra parada de roses solidàries en benefici del Casal dels Infants.

   

  Gràcies a la col•laboració amb Roses Sant Jordi i al seu projecte social Roses Solidàries, podem oferir-vos les millors roses i la millor entrega. L'equip de "Roses Sant Jordi" us farà arribar el número de roses que vulgueu, preparades i embolicades. Des del Casal dels Infants us enviarem adhesius perquè pugueu identificar cada rosa com a solidària.

  Aquí trobareu com encarregar les vostres roses solidàries. Podeu reservar-les fins al 12 d'abril.

   

  Gràcies per sumar-vos al Sant Jordi Solidari!