La Setmana Solidària Mediolanum i el Casal dels Infants

  Imatge de la Setmana Solidària de Mediolanum

  El passat 30 de novembre es va engegar la tercera edició de la Setmana Solidària Mediolanum, amb la que aquesta entitat bancària dona suport a diverses ONG del país. Dins el marc de Mediolanum Aproxima, projecte enfocat a donar a conèixer la feina de les ONG del territori als clients de Mediolanum per tal que hi puguin col·laborar, la Setmana Solidària organitza una serie d’esdeveniments (aquest any en format digital) per recaptar fons per les organitzacions apadrinades per Mediolanum. 

  Concerts solidaris, rifes, conferències, tallers… més de 60 iniciatives que es duran a terme fins el 17 de desembre en format virtual degut a la pandèmia i on tota aportació serà de gran ajuda per garantir la continuïtat dels serveis que ofereixen les organitzacions que hi participen. 

  Aquest any, per primera vegada, el Casal dels infants som una de les entitats apadrinades per Mediolanum i participem a la Setmana Solidària amb diverses activitats per recaptar fons i continuar donant suport als infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat. 

  Dins el marc d’aquesta iniciativa solidària, pots col·laborar amb el Casal dels Infants fent un donatiu, participant al nostre repte de migranodearena per garantir el suport escolar amb reforç de competències digitals per 125 nens i nenes o participant a les nostres rifes solidàries. 

  Descobreix-ne aquí tots els detalls.