Maria del Mar Bonet: "Admiro moltíssim la feina que feu al Casal dels Infants. Em teniu al costat"

  Maria del Mar Bonet repassa en aquesta conversa amb l'Enric Canet, director de Relacions Ciutadanes del Casal dels Infants, el seu vincle amb l'associació. El 1997 la cantant va interpretar per primera vegada el Cant de la Sibil·la a favor del Casal dels Infants, impulsant un recapte solidari amb els infants, joves i famílies que participen en l'entitat. Des de llavors, la iniciativa s'ha repetit cada nit de Nadal, i enguany se'n celebren 25 anys.

  Aquesta nit de Nadal el Cant de la Sibil·la a favor del Casal dels Infants tindrà lloc a l'església de la Mare de Déu de la Bonanova. L'interpretarà Sergi Moreno-Lassalle, amb el cor Sant Gervasi, Daniel Parache a l'orgue i sota la direcció d'Eulàlia Benito Ardèvol.

  En tres edicions, el Cant de la Sibil·la a favor del Casal dels Infants ha estat interpretat per Mariona Segarra. L'han acollit l'església de Santa Madrona (1997), el monestir de Sant Jeroni de la Murtra (1998), l'Escola Pia de Terrassa (1999) i la parròquia de la Mare de Déu de la Bonanova (des de l'any 2000 i fins avui). Fem arribar el nostre agraïment a la Maria del Mar Bonet i a tothom qui ha col·laborat amb el Cant de la Sibil·la a favor del Casal dels Infants.

  Fes possible l'acció social del Casal dels Infants a favor dels drets dels infants, joves i famílies en risc d'exclusió social

  Fes un donatiu aquí

  Fes voluntariat. Informa-te'n aquí