Torna el teatre fòrum del Casal Jove la Betsaida contra l’assetjament masclista

    Los y las jóvenes de la Betsaida apuestan por el teatro como herramienta de transformación social en 'Tampoco es para tanto'
    Los y las jóvenes de la Betsaida apuestan por el teatro como herramienta de transformación social en 'Tampoco es para tanto'

    Els nois i noies del Casal Jove la Betsaida de Badalona tornen a pujar als escenaris per criticar i desmuntar les conductes quotidianes d’assetjament masclista. ‘Tampoco es para tanto’, l’obra de teatre fòrum amb perspectiva de gènere que van estrenar a l’abril, es podrà veure el dijous 6 de juny a les 18 h al Centre Cívic la Salut de Badalona —l’entrada és gratuïta—.

    El text, escrit i interpretat entre tots i totes, planteja el conflicte que implica treure importància als comentaris i actituds que menystenen i agredeixen les dones. Com en tota obra de teatre fòrum, el públic ha d’acabar intervenint en la part final i refer la història a partir del debat.

    La reflexió que planteja ‘Tampoco es para tanto’ no s’acaba a l’escenari, però. A partir de l’obra, els joves van crear el curtmetratge ‘Sí es para tanto’, que van presentar en la V edició del festival de curtmetratges socials per a adolescents i joves ‘BCNZoom’, organitzat pel Casal dels Infants amb el suport de la Fundació Probitas.