Centre Obert infantil, Centre Obert Adolescent i Casal Jove

  Enviat per victoria el dj., 13/09/2018 - 13:33
  Descripció

  Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu amb infants i joves en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar activitats, jocs, sortides, reforç escolar i acompanyar-los durant les tardes, sempre amb la guia i suport de les persones responsables de l’equip.

  Perfil

  Persones majors de 18 anys (Centre Obert infantil de 3 a 12 anys), persones majors de 20 anys (Centre Obert Adolescent, de 12 a 16 anys) i persones majors de 25 anys (Casal Jove, de 16 a 21 anys) amb moltes ganes de col·laborar, sociables, compromeses, que els hi agradi treballar amb infants, adolescents i joves i amb especial sensibilitat amb col·lectius en desavantatge social, però sobretot amb moltes ganes de forma part del nostre equip de voluntariat.

  Dedicació requerida
  Mínim un dia a la setmana. Mínim 3 mesos
  Data d'inici
  Data de finalització
  Horari del voluntariat
  Tardes de dilluns a divendres (4h/dia)

  Vine a conèixer el Casal dels Infants a una sessió informativa

  Objetiu de l'oferta

  Si ets alumne de pràctiques, consulta la disponibilitat de places dels teus estudis abans d'inscriure't a la sessió enviant un mail a voluntariat@casaldelsinfants.org

  Si has estat voluntari/a del Casal anteriorment, trúca'ns al 93 317 00 13.

  Escull una seu

   Fem sessions informatives a diferents seus del Casal dels Infants (Barcelona, Badalona i Salt). Tria on et va millor venir i apunta't!

  En quin idioma prefereixes rebre les notificacions?