Colònies i campaments per a infants i joves de 3 a 21 anys

  Enviat per victoria el dv., 11/05/2018 - 12:04
  Descripció

  Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu a l’estiu per col·laborar en un projecte educatiu amb infants, adolescents i joves en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en dinamitzar l’estada en colònies i campaments amb activitats, jocs, excursions, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

  Perfil

  Persones majors de 18 anys amb moltes ganes de col·laborar, sociables, compromeses, que els agradi treballar amb nens/as i joves, i amb especial sensibilitat amb col·lectius en desavantatge social, però sobretot amb moltes ganes de forma part del nostre equip de voluntariat.

  On

  A diferents llocs de Catalunya amb els grups de nens/as i joves de Badalona ( Sant Roc i Llefià), Santa Coloma de Gramenet, Barcelona (Raval i Besòs) i Salt (Gironès)

  Dedicació requerida
  Haver participat en el Casal d'Estiu mínim una setmana prèvia
  Data d'inici
  Data de finalització
  Horari del voluntariat
  Estades de 3, 5, 7 ó 10 dies
  0

  Vine a conèixer el Casal dels Infants a una sessió informativa

  Objectiu de l'oferta

  Si ets alumne de pràctiques, consulta la disponibilitat de places dels teus estudis abans d'inscriure't a la sessió enviant un mail avoluntariat@casaldelsinfants.org

  Si has estat voluntari/a del Casal anteriorment, truca'ns al 93 317 00 13. *Recorda que per participar a les activitats del Casal dels Infants necessitaràs haver obtingut el certificat de delictes de naturalesa sexual. Pots començar a tramitar-la aquí.

  Escull una sessió PRESENCIAL o ONLINE

  La sessió informativa es farà de manera TELEMÀTICA a través d'una plataforma de vídeotrucada o PRESENCIALMENT.

  Entens el Català?