Reforç Escolar i activitats de lleure amb alumnes de primària i secundària

  Enviat per victoria el dc., 28/04/2021 - 11:45
  Descripció

  Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col•laborar en un projecte de reforç escolar del amb infants i adolescents en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en acompanyar als infants i adolescents en el reforç escolar (adquisició d’hàbits d’estudi, fer deures, repàs d’assignatures a examinar, etc.).

  Les activitats es realitzen de dilluns a divendres en horari de tarda. El compromís de col·laboració mínima és d'una tarda a la setmana durant 3 mesos. 

  Perfil

  Persones majors de 18 anys per a primària i majors de 21 anys per a adolescents, amb moltes ganes de col·laborar, sociables, compromeses, que els hi agradi treballar amb infants de 3 a 12 anys i amb especial sensibilitat amb col·lectius en desavantatge social, però sobretot amb moltes ganes de formar part del nostre equip de voluntariat. 

   

  On

  Badalona (Sant Roc i Llefià)

  Barcelona (Raval i Besòs)

  Salt (Gironès)

  Santa Coloma de Gramenet (Raval-Santa Rosa i Fondo)

  Sant Adrià de Besòs (Mina)

   

  Dedicació requerida
  Una tarda a la setmana durant 3 mesos
  Data d'inici
  Data de finalització
  Horari del voluntariat
  Una tarda a la setmana, entre dilluns i divendres, de 15 a 19h aprox.
  Apunta't a una sessió informativa!
  Objectiu de l'oferta

  Si ets alumne de pràctiques, consulta la disponibilitat de places dels teus estudis abans d'inscriure't a la sessió enviant un mail avoluntariat@casaldelsinfants.org

  Si has estat voluntari/a del Casal anteriorment, truca'ns al 93 317 00 13. *Recorda que per participar a les activitats del Casal dels Infants necessitaràs haver obtingut el certificat de delictes de naturalesa sexual. Pots començar a tramitar-la aquí.

  Escull una sessió PRESENCIAL o ONLINE

  La sessió informativa es farà de manera TELEMÀTICA a través d'una plataforma de vídeotrucada o PRESENCIALMENT.

  Entens el Català?
  0