Aliances que sumen: Virospack i Casal dels Infants

5/04/2022

 Al Casal dels infants continuem de manera incansable la nostra tasca de lluita en contra les desigualtats a través de l’educació com a eina generadora d’oportunitats per als infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat. Les circumstàncies que ens ha tocat viure des de fa 2 anys han empitjorat les situacions de risc que ja arrossegàvem, i per tant, ara més que mai, necessitem el suport i la implicació de tots els agents de la nostra societat. Un d’ells i de gran importància són les empreses del territori com és el cas de Virospack.

En aquest sentit, les companyies cada vegada teniu una mirada més social, voleu crear impacte i implicar-vos en els reptes més importants que com a societat tenim per davant. Al Casal volem animar-vos a fer-ho ideant propostes que encaixin els reptes i les necessitats que ambdues organitzacions afrontem.

  

En aquest punt de trobada és on a finals del darrer any vam aconseguir començar una aliança de gran valor entre Virospack i el Casal dels Infants que continua aquest 2022.

 

 

Virospack és el fabricant líder mundial en la fabricació d’envasos comptagotes per a cosmètics, cura de la pell, cabell, ungles i maquillatge líquid. Les seves oficines centrals i fàbrica es troben a Badalona generant feina a 450 treballadors/es amb l’impacte al territori que això significa, sumant-hi des del darrer any la vinculació amb els projectes del Casal dels Infants del territori de Badalona.

L’Aliança Virospack – Casal està dissenyada per donar resposta als joves i famílies en situació de risc del Casal del barri de Badalona a través de diferents accions que ja hem començat a treballar: 

  • Col·laboració formativa per a la inserció laboral contemplant tallers de competències transversals i laborals així com entrevistes role-playing in situ a les instal·lacions de Virospack.

  • Borsa de treball realitzada conjuntament per encaixar perfils demandats de Virospack amb perfils professionals dels participants del Casal.

  • Aportació econòmica dirigida a assegurar el finançament dels projectes del Casal dels Infants del territori de Badalona.

 

Xerrada empresa virospack a joves del Casal dels Infants

 

Sens dubte, cadascuna d’aquestes accions ens és de gran valor, doncs dóna eines als joves i famílies del Casal per obrir-se a noves oportunitats en formació i inserció laboral, al mateix temps que ens ajuda a sostenir econòmicament els projectes dels serveis de Badalona fent possible seguir acompanyant a infants, joves i famílies que es troben en situació de risc.

Per altra banda, Virospack valora molt poder implicar-se en generar noves oportunitats per a les persones que més ho necessiten, al mateix temps que realitzen una tasca sensibilitzadora  cap als seus treballadors mostrant-los les diferents realitats que es viuen al territori i donant-los l’oportunitat de també ser generadors de canvi.

“A Virospack el nostre major actiu és sens dubte el nostre equip humà. I és que a Virospack les persones conten. Conscients de les necessitats que a la nostra propia ciutat algunes persones pateixen, emprenem aquesta col·laboració amb el Casal, tant com a companyia com a nivell individual de molts dels nostres empleats.”

 

Cristina Pérez – Departament de RRHH

 

Pensem fermament que la col·laboració amb empreses, la possibilitat d’establir xarxes i el treball conjunt és el que ens permetrà encarar les noves realitats que tant les companyies com les entitats socials ens anem trobant el camí.

NoticiaAliances que sumen: Virospack i Casal dels Infants