El Casal dels Infants comença la crida per aconseguir 500 voluntaris i voluntàries aquest estiu

1/06/2017

  • La il·lusió i l’esforç de les persones voluntàries garantiran que infants, adolescents i joves en risc d’exclusió social gaudeixin i aprenguin durant l’estiu

     

  • L’associació necessita 230 voluntaris i voluntàries al Raval de Barcelona; 110 a Badalona; 80 a Santa Coloma; 40 al Besòs (Barcelona) i La Mina (Sant Adrià de Besòs) i 40 a Salt

 

L’estiu s’apropa i un any més el Casal dels Infants es prepara per encomanar somriures als infants, joves i adolescents de 3 a 18 anys dels barris on actua per revertir les desigualtats. Els casals d’estiu, les colònies i els campaments arribaran carregats d’activitats de lleure i aprenentatge, però per fer-ho possible l’associació necessita la il·lusió, l’esforç i la solidaritat de 500 voluntaris i voluntàries.

Durant tot l’any, el voluntariat és la força del Casal als barris que, sumada a la dels educadors i les educadores, avança per transformar la vulnerabilitat en igualtat d’oportunitats. Aquesta empenta és especialment necessària a l’hora de garantir un estiu per a tothom, i per aquest motiu la crida #sócsomriure torna a mobilitzar el compromís i la solidaritat dels qui volen formar part del projecte col·lectiu del Casal dels Infants, dir prou a les desigualtats i encomanar somriures.

El Casal dels Infants actua a diferents barris, en cadascun dels quals serà imprescindible l’aportació del voluntariat aquest estiu. Calen 230 voluntaris al barri del Raval de Barcelona; 110 a Sant Roc i Llefià (Badalona); 80 a Raval-Santa Rosa i Fondo (Santa Coloma); 40 al Besòs (Barcelona) i La Mina (Sant Adrià de Besòs) i 40 a Salt.

L’any passat, van compartir l’estiu al Casal dels Infants 1.445 infants de 3 a 12 anys; 604 adolescents de 12 a 18 anys i 63 joves majors de 18 anys.

Com ser voluntari del Casal dels Infants aquest estiu?

Per ser voluntaris o voluntàries de l’associació aquest estiu, les persones interessades han de ser majors d’edat i comprometre’s, com a mínim, durant una setmana en horari de 09.00 a 17.00 hores. S’han d’inscriure a una de les sessions informatives programades tots els dimarts, trucant al 933170013 o escrivint a voluntariat@casaldelsinfants.org.

 

Aquest és el calendari de sessions informatives per a les persones que vulguin ser voluntàries:*

*En el cas de Salt, la informació de les sessions es facilitarà a les persones interessades que contactin el Casal per correu electrònic o per telèfon.

I qui pot explicar millor que ningú què fan els voluntaris i les voluntàries i per què ho fan? Doncs ells i elles mateixos. El seu testimoni es pot conèixer en un seguit de vídeos que el Casal està difonent per aconseguir que contagiïn la seva solidaritat a moltes altres persones aquest estiu.

 

Tots els vídeos es poden veure en aquest enllaç i als comptes de Facebook i Twitter del Casal dels Infants, on també s’han publicat els banners i el cartell de la crida, esperant que se’n faci la màxima difusió.

NoticiaEl Casal dels Infants comença la crida per aconseguir 500 voluntaris i voluntàries aquest estiu