Cinc Estrelles Michelin a la II edició de la “Gran Nit Solidària al Liceu” en benefici del Casal dels Infants

13/07/2016

Barcelona, 28 de juny de 2016 – Cinc xefs amb Estrella Michelin en col·laboració amb LetsBonus, el Gran Teatre del Liceu i Gramona organitzen per segon any consecutiu la Gran Nit Solidària al Liceu en favor de Casal dels Infants. Albert Adrià (juntament amb Paco Méndez del restaurant Hoja Santa), Nandu Jubany, Carles Abellan i Carles Gaig elaboraran un menú especial sobre l’escenari del Gran Teatre per a 400 persones. La recaptació anirà destinada al “Centre Obert Infantil” destinat a ajudar a més de 6.000 infants i joves en risc d’exclusió social. La Gran Nit Solidària al Liceu tindrà lloc el proper 14 de setembre.

Després de l’èxit de l’any passat, en què es van recaptar 35.000 euros per al Casal dels Infants, els organitzadors han decidit repetir l’experiència. Un any més, l’escenari del Liceu serà el lloc escollit perquè 400 convidats degustin les creacions d’aquests referents gastronòmics. Durant l’experiència culinària, el Cor del Liceu oferirà una actuació musical especial dissenyada per l’ocasió. Prèviament, els convidats gaudiran de la recepció al Foyer amb una copa de benvinguda i els entrants, preparats pels mateixos xefs.

LetsBonus serà el canal exclusiu mitjançant el qual es podrà adquirir localitat en aquest Sopar de Gala Solidari, el cobert del qual té un import de 149€. Els fons recaptats aniran destinats a l’ONG Casal dels Infants, dedicada a acompanyar els nens, nenes, adolescents, joves i famílies vulnerables, fomentant la seva autonomia i confiança personal mitjançant la intervenció educativa perquè puguin tirar endavant.

El quatre estrelles de la cuina catalana, Albert Adrià, Nandu Jubany, Carles Abellan i Carles Gaig, han manifestat el seu orgull per formar part d’aquesta iniciativa que acosta l’alta cuina amb la lluita contra la pobresa i la cerca d’oportunitats infants i famílies en risc d’exclusió.

Juan Luis Rico, CEO de LetsBonus, ha destacat la singularitat de l’acte: “És un orgull participar en aquesta iniciativa. El sopar solidari de l’any pasar va ser una experiencia única per als assistents i un èxit en solidaritat. En aquesta segona edició esperem superar els 35.000 euros recaptats per al Casal dels Infants”.

El director general del Liceu, Roger Guasch, ha afirmat que «la consciència de barri i la seva rehabilitació és un eix imprescindible pel Liceu, i això és reafirma amb l’estreta col·laboració amb el Casal dels Infants del Raval, no només donem suport a iniciatives que reverteixen en benefici d’aquesta comunitat, sinó que hi tenim diàleg constant i els impliquem en moltes de les nostres activitats d’inclusió a través de Tot Raval i Apropa Cultura. El repte del 2016 és desenvolupar un projecte social sòlid que permeti obrir el Liceu a noves iniciatives i a la ciutadania, perquè ‘el Liceu és social o no serà».

Rosa Balaguer, directora general del Casal dels Infants ha agraït “la suma d’esforços de LetsBonus i dels millors xefs que demostren, un cop més, el seu compromís ferm amb la igualtat d’oportunitats de tots els nens i nenes” i ha subratllat que si s’aconsegueix omplir per segona vegada l’escenari del Liceu amb comensals solidaris “será un èxit sense precedents que ens permetrà garantir l’acompanyament de molts nens i nenes durant el curs escolar”.

NoticiaCinc Estrelles Michelin a la II edició de la “Gran Nit Solidària al Liceu” en benefici del Casal dels Infants