El Casal Obert d’Adolescents de Salt gaudeix d’uns dies de colònies a Celrà

11/11/2020

Una vintena de nois i noies del Casal Obert d’Adolescents (COA) del Casal dels Infants de Salt ha gaudit de tres dies de colònies a la torre Desvern, al municipi de Celrà (Gironès), entre el 22 i el 24 de juliol.

Han estat uns dies plens d’activitats de lleure que han enfortit l’autonomia de cada adolescent i la cohesió del grup, treballant valors com el suport mutu, la companyonia i el respecte per la natura. Els nois i noies han conegut l’entorn natural de Celrà fent excursions a la serra de les Gavarres, han organitzat una gimcana al casc històric i s’han refrescat a la piscina municipal per passar millor la calor, entre altres activitats.

“Gairebé tot el que hem fet aquests tres dies ho han organitzat els i les adolescents de forma autogestionada. S’han encarregat de cuinar i d’organitzar diferents activitats en grups petits per a la resta de companys i companyes, com tallers de percussió o una gimcana esportiva”, explica l’Alicia Peñarroya, educadora del servei.

Al Casal Obert d’Adolescents de Salt han participat durant aquest curs 32 nois i noies, que han compartit un espai de relació, participació, reforç d’hàbits saludables i suport en els estudis, amb l’acompanyament de l’equip educatiu del servei.

Amb el suport ecònomic de Dipsalut, l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona.

NoticiaEl Casal Obert d’Adolescents de Salt gaudeix d’uns dies de colònies a Celrà