Empreses solidàries per Nadal i durant tot l’any

27/12/2016

 

 

 

La Xarxa d’Empreses del Casal suma el seu esforç durant el Nadal i tots els dies de l’any! Recollim algunes de les col·laboracions més significatives d’aquests dies.

 

Com ja és habitual a l’agenda de la sala de concerts Razzmatazz ha acollit la Nit Solidària aquest divendres 23. No només s’ha pogut gaudir d’un dels millors ambients musicals de Barcelona sinó que a més, el públic  assistent ha col·laborat amb el Casal a través de l’entrada-donatiu. La Nit Solidària es celebra des del 2010, destinant tots els beneficis de l’entrada al Casal. De caire més familiar és l’acció solidària que s’està fent des del 16 de desembre al 5 de gener al Maremàgnum. Durant aquests dies, rebran la visita del Pare Noel i els Reis d’Orient que estaran esperant les cartes de tots els nens i nenes. A més, qui vulgui podrà immortalitzar el moment a canvi d’una donació d’1 euro al Casal!

 

La cultura també es suma al Nadal del Casal: Cinesa Diagonal Mar obre les portes d’una de les seves sales als infants de La Mina-Besòs, que gaudiran de la pel·lícula “Canta” en pantalla gran. Per altra banda, el Teatre Victòria i la Productora de la Dàmaris Gelabert ens cedeixen 24 invitacions per a les mares i nadons de Vincles del Raval, que gaudiran de l’espectacle “M’agrada el Nadal”.

 

En terreny digital, estem rebent el suport de Melon District, que ha posat en marxa una acció de crowdfunding per reforçar el Programa de Beques Educatives del Casal. L’acció està destinada al seu públic i equip però és oberta a tothom! Pots col·laborar-hi aquí: http://www.migranodearena.org/es/reto/13811/becas-educativas-para-jovenes

 

No ens oblidem dels regals solidaris! Durant aquestes festes, l’empresa Costa Coffee posarà a la venda un Xmas solidari al seu espai de Palo Alto, i tot el que es recapti anirà destinat al Casal. Per altra banda, l’empresa Ipsos sortejarà entre el seu equip una panera solidària, també en benefici del Casal.

 

En definitiva, és imprescindible el suport que rebem durant tot l’any, però ho és especialment en aquestes èpoques, en què els regals i les activitats en família prenen encara més valor. És per això que volem agrair a totes les empreses solidàries que han ajudat a fer que aquestes festes estiguin plenes d’il·lusió per a tothom!

NoticiaEmpreses solidàries per Nadal i durant tot l’any