Sant Jordi 2017

20/04/2017

 

Per Sant Jordi llibres i roses en són els protagonistes,i el Casal, com cada any, es suma a la diada. Vine a compartir-la amb nosaltres!

Ens trobaràs a les diferents paradetes a:

Barcelona (Rambla del Raval) de 9 a 13:30h

Santa Coloma (Plaça de la Vila)

Salt (Passeig de Ciutat de Girona)

 

Recordeu que tenim llibres solidaris! Si encara no heu decidit quin regalar:

 

          «Tapa Solidària»

El llibre de la tapa solidària, un receptari que farà feliç a qui el rebi i també als nens del Casal! Aquest manual de cuina recopila les tapes solidàries ofertes durant els últims anys als bars i restaurants col·laboradors de les diferents edicions de la Tapa Solidària. Una iniciativa apadrinada pels germans Ferran i Albert Adrià que va néixer en el 2011, amb una creixent col·laboració de bars i restaurants de tota Catalunya, i compte a més amb el suport de més de 80 xefs de reconegut prestigi internacional. Ara, aquestes mateixes tapes es podran preparar a casa amb l’ajuda del llibre de la tapa solidària. Si et vas quedar sense poder provar alguna tapa o no pots esperar per tornar a repetir, aquest és el teu llibre!

 

«Petons perduts»

‘Petons perduts’ és un conte escrit per l’educadora i col·laboradora  durant molts anys del Casal dels Infants, Carlota Valls, que  tracta el tema dels petons des d’un punt de vista familiar i com a element significatiu de les relacions socials entre les persones. L’obra està inspirada en l’experiència personal de l’autora i posa especial atenció en la relació entre avis i néts i nétes amb els petons com a símbol d’estima i com a element significatiu de la quotidianitat i de l’intercanvi constant de sentiments i  de relacions entre petits i grans. El llibre també compta amb il·lustracions de la  jove educadora i artista Andrea Zayas i els dibuixos creats pels mateixos nens i nenes del Casal.

 

«El cor del Raval»

Aquest llibre recull la veu dels joves, on ells en són els protagonistes. Els seus textos són el resultat d’un procés de reflexió i treball engegat conjuntament entre diverses entitats i serveis del Raval que treballen per als infants i joves del barri. Un cor que batega és sinònim de vida. El cor del barri del Raval de Barcelona, és un cor jove que batega amb energia al ritme que marquen sons del Marroc, o de l’Equador, o del Pakistan, o de les Filipines; un cor que s’obre de bat a bat perquè els protagonistes d’aquesta història, els adolescents i joves de tot un barri mosaic, exposin amb les seves pròpies paraules ,directes i velades, tendres i colpidores quines qüestions els afecten.

 

 

 

«Fa deu anys que vaig arribar i encara no sé on és casa meva»

Es tracta d’una obra col·lectiva que ha coordinat l’escriptor Víctor Panicello i que publica l’Editorial Claret. L’escriptor ha treballat amb els joves, de diferents orígens, perquè expliquin la seva pròpia visió de com es senten a Barcelona, a través de la literatura. Volien venir realment? Han trobat el que esperaven?  Si vols saber com ha sigut l’experiència d’aquests joves, aquest és el teu llibre!

 

 

 

Bona Diada de part del Casal dels Infants  i que cap príncep ni cap princesa es quedi sense llibre ni rosa aquest Sant Jordi!

 

 

NoticiaSant Jordi 2017