Torna L’interval, el programa de ràdio de joves del Casal dels Infants

9/12/2019

L’interval ha tornat! El programa de ràdio que el curs passat va crear un grup de joves del Casal Jove Atles Raval del Casal dels Infants es torna a emetre cada dijous de 17 h a 18 h a Ràdio Ciutat Vella (100.5 FM), la ràdio gestionada per l’Associació de Veïns del Raval.

La nova temporada del programa va arrencar dijous 5 de desembre amb un equip renovat —la majoria joves que han fet el salt del Casal Obert d’Adolescents al Casal Jove Atles aquest any—   i molts temes interessants per tractar. L’objectiu de L’interval segueix sent parlar i reflexionar sobre temes socials que interessen als joves i a la gent que viu o treballa al barri del Raval de Barcelona.

El primer L’interval d’aquest curs va girar al voltant del feminisme i de com els joves el veuen. Després d’una repassada a notícies destacades dels darrers dies amb l’informatiu, l’equip va rebre com a entrevistada a la Susana Arias, cap del Servei de Mediació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), per parlar de l’exposició Feminismes! i de la relació del CCCB amb els joves del Raval.

Durant la tertúlia, els i les joves es van posicionar amb relació al feminisme i van compartir experiències personals com a punt de partida de reflexions força interessants: des de com vivim les desigualtats de gènere en els espais compartits i en la nostra intimitat fins a com es tradueix el masclisme en la desigualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral. Finalment, en la secció de cultura van rebre a l’estudi en Nico, de l’Ateneu del Raval, amb qui van parlar de la festa del Dia del Migrant que es celebrarà el 15 de desembre a la Rambla del Raval.

ReportajeTorna L’interval, el programa de ràdio de joves del Casal dels Infants