ELS NOSTRES COL·LABORADORS

Aliances que sumen

Per fer possible la nostra acció social, sumem compromisos amb tots els actors implicats en oferir oportunitats educatives i socials a les persones amb més risc d’exclusió. Responsabilitat que compartim amb tots ells. Gràcies al seu compromís i suport podem treballar per la igualtat d’oportunitats de tots els infants i joves.

amb el suport de

L'obra Social de la Caixa és un dels nostres grans aliats en l'acompanyament diari dels nens i nenes de 0 a 16 anys i en la formació i inserció laboral dels joves.
El programa CaixaProinfància impulsa el desenvolupament dels més petits, facilitant-los l'accés a entorns educatius que els aportin referents sòlids per al futur. Les seves xarxes de suport fan possible el reforç educatiu i l'equipament escolar; les places en centres oberts i campaments i activitats d'estiu així com serveis maternoinfantils i tallers de parentalitat positiva. A més, donen suport a les famílies perquè puguin garantir un nivell de benestar físic i psíquic òptim als seus fills i filles amb suport en l'alimentació i higiene infantil; ulleres i audiòfons i suport psicològic.
Durant el 2018, hem gestionat ajudes per 1.212 famílies. Gran part d'aquests ajuts es concentren en places d'acompanyament diari en centres oberts, de reforç escolar, de casal d'estiu i colònies. El Casal, a més, coordina les ajudes per a una xarxa d'entitats beneficiàries del programa formada per 20 entitats i serveis socials de 12 municipis.

 

Fundació Privada Mir-Puig
Fundació Privada MIR-PUIG

La Fundació Privada Mir-Puig és un aliat imprescindible en el finançament de projectes clau com el desenvolupament del programa Persones x Persones de voluntariat a l'entitat. La Fundació  també ha fet possible l'habilitació del nou espai per a les oportunitats dels infants i joves del barri de La Mina de Sant Adrià de Besòs. 

La Fundació Privada Nous Cims dona suport a noies i nois del Casal dels Infants perquè puguin accedir a la formació que desitgen i seguir itineraris educatius i d'inserció laboral amb més garanties. Actualment 15 joves estan becats i poden cobrir la matrícula al seu centre i les despeses associades als seus estudis.

En aliança amb la Fundació Probitas, desenvolupem el seu Programa de Reforç de l'Alimentació Infantil a l'ESO (RAI-ESO) a Salt i a Santa Coloma, que ofereix un dinar saludable i un espai de protecció on realitzar activitats de lleure socioeducatiu als migdies per a adolescents d'11 a 17 anys en risc d'exclusió social. Tanmateix els mesos de juliol i agost desenvolupem el RAI-Casals d'estiu, que vol facilitar als menors en risc eines socioeducatives, i un plat nutritiu diari en un espai protegit com són els Casals d'Estiu.

Des de fa 20 anys l'empresa Medichem ha donat un impuls extraordinari als projectes que donen suport milers de nens, nenes i joves en risc. El seu compromís permet seguir transformant les realitats més difícils cada dia. És altaveu de la tasca de l'entitat entre la seva xarxa social.

La Fundació Agbar col·labora sostingudament donant el seu suport econòmic al programa matern-infantil Vincles, orientat a l’acompanyament a mares en risc i als seus nadons, de zero a tres anys, a tots els municipis on treballem.

El Gran Teatre Liceu cedeix el seu espai emblemàtic per acollir diferents actes i esdeveniments impulsats per organitzacions i persones voluntàries. Una aliança clau que permet aconseguir el màxim de fons destinats a fer possible el dia a dia dels projectes educatius.

L'empresa Indoplast impulsa, des del 2015, l'èxit escolar dels alumnes amb més dificultats. Finança el projecte Entorn Escolar que acompanya més de 700 nens i nenes a través del reforç escolar en els barris del Raval i Besòs- La Mina a Barcelona ia Llefià- Sant Roc a Badalona. És altaveu Casal a través de la seva xarxa social.

Cafès Novell participa en la formació dels joves del Casal oferint càpsules formatives i visites a les seves instal·lacions a Barcelona i Vilafranca de Penedès. També col·labora en el disseny inicial de les accions formatives. És altaveu de la missió del Casal entre els seus clients (bars, restaurant, cafeteries, fleques).

Des de fa més de 10 anys, el Grup de Restaurants i Hotels Andilana és un dels principals impulsors de l'Aula d'Hostaleria. Col·labora en el disseny de les formacions, cedeix espais, dinamitza càpsules formatives i dóna oportunitats laborals a més de 100 joves a través de convenis de pràctiques i contractacions en els seus 18 restaurants a Barcelona.

L'Hotel Arts col·labora en el Programa de Formació i Inserció de joves des de fa 8 anys: donant-los oportunitats formatives i laborals, aportant coneixements tècnics, organitzant visites, cedint espais, contractant habitualment joves com a ajudants de cuina, cambrers i servei de manteniment. Acull anualment la Trobada de la Xarxa d'Empreses Ciutadanes de l'entitat i fa d'altaveu entre la seva xarxa social.

Mullor és una de les empreses impulsores de tres dels projectes del Programa de Formació Tècnica en neteja industrial. Col·labora en el disseny dels cursos formatius de neteja i control d'accessos, impartits a les seves instal·lacions per part dels seus professionals, generant continguts formatius i acollint joves en pràctiques. Oferint possibilitats de treball a molts dels joves participants.

RANGO 10 colabora en el Programa de Formación e Inserción diseñando los cursos de formación técnica hotelera, impartidos por sus propios profesionales en las instalaciones de los hoteles de sus clientes. Ofrece a los jóvenes participantes la posibilidad de realizar prácticas profesionales así como oportunidades laborales a través de la contratación de manera habitual.

Agafin Invest
Agafin Invest
ARENAS
ARENAS
Cal Tito
Cal Tito
Casacas Rojas
Casacas Rojas

Com impulsor d'esdeveniments solidaris, el compromís de la Fundació Damm fa possible que 1.100 nens, nenes i joves gaudeixin de les activitats educatives i de lleure de l'estiu com altres nens, nenes i joves de la ciutat.

La Fundació Maria Teresa Rodó col·labora en el finançament de projectes clau com a Casal Familiar que acompanya famílies que pateixen situacions molt difícils a sortir endavant o Vincles que dóna suport a mares en risc amb nadons de 0 a 3 anys. La Fundació va fer possible l'habilitació de l'edifici de la Betsaida que acull tots els projectes del Casal a Badalona.

Fustalvet, S.L.U
FUSTALVET
OCTAGON COMMUNICATION, S.L.
Octagon Communication
Win&Ken
Win&Ken
Blanquerna
Blanquerna
ceir arco
ceir arco
CENTRE ESTUDIS ROCA
CENTRE ESTUDIS ROCA
COL·LEGI CLARET
COL·LEGI CLARET
COL•LEGI CREANOVA
COL•LEGI CREANOVA
COL•LEGI SANT GABRIEL BARCELONA
COL•LEGI SANT GABRIEL BARCELONA
ERNEST LLUCH
ERNEST LLUCH
ESCOLA SOLC
ESCOLA SOLC
ESCOLA VORAMAR
ESCOLA VORAMAR
GARBÍ PERE VERGÉS BADALONA
GARBÍ PERE VERGÉS  BADALONA
GARBÍ PERE VERGÉS ESPLUGUES
GARBÍ PERE VERGÉS ESPLUGUES
IES BONANOVA
IES BONANOVA
IES Front Marítim
INS FRONT MARITIM
INSTITUT SALVADOR SEGUÍ
INSTITUT SALVADOR SEGUÍ
LA SALLE HORTA
LA SALLE HORTA
LESTONNAC
LESTONNAC
SALESIANS ROCAFORT
SALESIANS ROCAFORT
TECNIC EULALIA
TECNIC EULALIA
VEDRUNA GRÀCIA BARCELONA
VEDRUNA GRÀCIA BARCELONA
UE Fondo Social Europeo
Logo UE Fondo Social Europeo
Ministerio
ministeri
Unió Europea
Cofinanciado por la Unión Europea