SUMEU ELS VOSTRES CLIENTS A LA VOSTRA
CAUSA AMB EL CASAL DELS INFANTS

Compartiu amb els vostres
clients la vostra causa solidària

Les empreses podeu participar en la transformació de la societat, implicant als vostres clients, proveïdors i altres públics, en accions que defineixen el màrqueting amb causa. L’aliança amb el Casal dels Infants aporta un valor diferencial a la vostra marca, connectant amb la consciència de les persones i compartint amb elles els seus principis, augmentant així les vendes i apropant als vostres públics a una causa social comuna.

Què podeu fer

Organitzeu un esdeveniment corporatiu solidari

Vinculeu alguna acció del vostre programa de fidelització de clients amb el Casal dels Infants. Visibilitzeu la vostra responsabilitat social i compartiu-la.

Co-branding d’un producte o servei

Associeu la vostra marca al  Casal dels Infants, destinant una part dels beneficis de la venda d’un producte o servei a un dels nostres projectes educatius.

Projecte solidari de sector

Les iniciatives com La Tapa Solidària o Check In, sumen diferents empreses d’un mateix sector en una campanya solidària amb el Casal dels Infants.

Ajudeu-nos a difondre les nostres campanyes

Mitjans de comunicació corporatius, mitjans de comunicació, espais publicitaris... Sumem mitjans, sumem esforços per multiplicar el nostre missatge.

 
 

Formeu part de la nostra

XARXA D’EMPRESES CIUTADANES

CONTACTEU AMB
NOSALTRES

Cristina Savin

Tel. 933 170 013

Què pots fer tuCom a empresa o fundacióIniciatives Marketing