EMPRESES I ORGANITZACIONS

Descobriu com podeu col·laborar

EMPRESES I ORGANITZACIONS

BUSQUEM ALIANCES QUE SUMIN

 

Gràcies a la implicació d’empreses i organitzacions que sumen els seus esforços als nostres, som capaços de portar a terme gran part del nostre treball. Amb la vostra col·laboració, des de diferents àmbits, feu possible la continuïtat de molts programes educatius i l’impuls de noves iniciatives que donin resposta a moltes famílies que necessiten un cop de mà per ajudar els seus fills i filles a tirar endavant.

Per tot això, al Casal dels Infants ens esforcem per contruir aliances duradores basades en els principis d’equitat, transparència i de benefici mutu. Aliances que puguin ampliar-se i generar sinergies entre ambdues organitzacions. Us convidem a formar part de la nostra Xarxa d’Empreses Ciutadanes.

Contacteu amb nosaltres:
Cristina Savin | csavin@casaldelsinfants.org
Tel. 933 170 013

Seguiu-nos:

Descobriu com podeu col·laborar com a empresa

SUPORT A PROGRAMES EDUCATIUS

Col·laboreu finançant els nostres programes educatius adreçats a la petita infància, infants, adolescents i joves, on trobaran l’impuls que necessiten per tirar endavant.

SUPORT A LA FORMACIÓ I INSERCIÓ

Col·laboreu facilitant la formació pràctica a la vostra empresa o compartint el vostre coneixement professional o finançant cursos de formació.

INICIATIVES DE MARKETING AMB CAUSA

A través de campanyes o accions diverses de marketing amb causa o co-branding, compartiu el vostre compromís.

FEU EQUIP, COL·LABOREU EN EQUIP

Organitzeu en equip campanyes de microdonacions o altres accions de teaming amb les que, com a equip, podeu fer grans coses.

Què pots fer tuCom a empresa o fundació