CATESTIU: activitats de lleure en català amb infants i adolescents

  Enviat per victoria el dv., 11/05/2018 - 11:46
  Descripció

  Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip educatiu per col·laborar en un projecte socioeducatiu a través del reforç del català a l’estiu amb nens i nenes i adolescents en situació de desavantatge social. Les tasques consisteixen en ajudar els infants o adolescents a millorar l’expressió oral de la llengua catalana a través d’activitats, jocs, tallers i sortides, sempre amb la guia i suport dels responsables de l’equip.

  Perfil

  Persones majors de 18 anys amb moltes ganes de col·laborar, sociables, compromeses, que se'ls agradi treballar amb infants o adolescents i amb especial sensibilitat amb col·lectius en desavantatge social, però sobretot amb moltes ganes de forma part del nostre equip de voluntariat.

  On

  Barcelona (Raval),Inici: 01/06/2019 Final: 26/07/2019

  A Santa Coloma,Inici 29/07/2019 Final: 23/08/2019

  Dedicació requerida
  Mínim 2 setmanes
  Data d'inici
  Data de finalització
  Horari del voluntariat
  De dilluns a divendres de 9 a 14 hores

  Vine a conèixer el Casal dels Infants a una sessió informativa

  Objetiu de l'oferta

  Si ets alumne de pràctiques, consulta la disponibilitat de places dels teus estudis abans d'inscriure't a la sessió enviant un mail a voluntariat@casaldelsinfants.org

  Si has estat voluntari/a del Casal anteriorment, trúca'ns al 93 317 00 13.

  Escull una seu

   Fem sessions informatives a diferents seus del Casal dels Infants (Barcelona, Badalona i Salt). Tria on et va millor venir i apunta't!

  En quin idioma prefereixes rebre les notificacions?