Espai Tecnològic Comunitari

  Enviat per voluntariat el dt., 17/08/2021 - 15:00
  Descripció

  Cerquem persones voluntàries que vulguin formar part de l’equip socioeducatiu per a col•laborar en un projecte que treballa diferents tipus d’activitats incorporant les noves tecnologies en aquestes (manualitats, audiovisuals, tallers de robòtica, etc.). Les tasques consisteixen en acompanyar als infants, adolescents, joves o famílies en la realització de les diferents activitats. 

  Eixos
  Perfil

  Persones majors de 20 anys amb moltes ganes de col•laborar, sociables, compromeses, que els agradi ensenyar i transmetre amb paciència, però sobretot amb moltes ganes de forma part del nostre equip de voluntariat.

  On

  Badalona (Llefià)
  Barcelona (Raval)
   

  Dedicació requerida
  Un matí o una tarda a la setmana durant 3 mesos
  Data d'inici
  Data de finalització
  Horari del voluntariat
  Un matí o una tarda, entre dilluns i divendres (3h/dia)
  Apunta't a una sessió informativa!
  Objectiu de l'oferta

  Si ets alumne de pràctiques, consulta la disponibilitat de places dels teus estudis abans d'inscriure't a la sessió enviant un mail avoluntariat@casaldelsinfants.org

  Si has estat voluntari/a del Casal anteriorment, truca'ns al 93 317 00 13. *Recorda que per participar a les activitats del Casal dels Infants necessitaràs haver obtingut el certificat de delictes de naturalesa sexual. Pots començar a tramitar-la aquí.

  Escull una sessió ONLINE

  La sessió informativa es farà de manera TELEMÀTICA a través d'una plataforma de vídeotrucada.

  En quin idioma prefereixes rebre les notificacions?
  0