La 7a edició del "Check in solidari" aporta prop de 21.400 € al servei maternoinfantil Vincles del Casal dels Infants

23/01/2020

L’Associació d’Apartaments Turístics de Barcelona (APARTUR) i el Casal dels Infants van tancar el divendres 17 de gener la setena edició del “Check in solidari”, la campanya que durant tot l’estiu va recaptar fons per al servei Vincles del Casal dels Infants. En aquesta edició, la suma de diners recaptats arriba als 21.397 euros i se superen ja els 107.900 euros en el total dels set anys que dura la col•laboració. Enguany hi han participat un total de 49 empreses, que aglutinen més de 2.500 apartaments turístics de la ciutat, i que durant la temporada d’estiu —de l’1 de juliol al 30 de setembre— han donat 1 euro per cada reserva.

Els diners es destinen al servei maternoinfantil Vincles, que ofereix suport i acompanyament a mares amb nadons de 0 a 3 anys en situació d’exclusió social, reforçant el lligam maternoinfantil, l’aprenentatge i els hàbits dels nens i nenes i la inserció social i laboral de les dones. La directora general dels Casal dels Infants, Rosa Balaguer, ha agraït l’aportació del “Check in solidari” i ha destacat la importància de Vincles: “Perquè un infant creixi i aprengui en igualtat d’oportunitats ha de comptar amb suport educatiu des que neix i una família que pugui tirar endavant i exercir els seus drets”.

En aquest sentit, el president d’APARTUR, Enrique Alcántara, va recordar que la campanya s’emmarca en el conjunt d’iniciatives que impulsa l’entitat “a favor d’un model de turisme responsable i sostenible i que vol reinvertir els seus beneficis entre els que més ho necessiten”. Amb els diners aportats per APARTUR al Casal dels Infants s’ha fet possible l’atenció de prop de 3.000 mares i nadons. En són exemple algunes de les mares participants del projecte Vincles, com Tania Akter, Sabina Yeasmin i Sadia Afrog, presents a l’acte i que van destacar la importància de Vincles per al seu desenvolupament familiar: “Hem après sobre alimentació, què fer quan els nens estan malalts, fem classes de castellà i els nens es diverteixen molt amb totes les activitats”.  Alcántara celebra “la implicació del sector en la recerca del benefici comú per a tota la ciutat”.

NotíciaLa 7a edició del "Check in solidari" aporta prop de 21.400 € al servei maternoinfantil Vincles del Casal dels Infants