Aliances amb sentit

18/07/2022

Des de ja fa un temps i cada vegada de manera més visible les empreses i organitzacions esteu fent créixer el vostre rol social i preneu responsabilitat cap a un món més just i compromés amb les persones. Com a entitat social que som, ens agrada molt veure aquest valor creixent i sabem que quan aconseguim treballar junts podem evolucionar cap a nous models generadors d’impacte real.

 

Les necessitats i reptes de la nostra societat són grans i complicats. Com ens trobem les empreses i el Casal dels Infants? Només podem fer-ho a través d’aliances amb sentit!

 

Per trobar un encaix satisfactori entre les empreses i el Casal  és necessari, moltes vegades, un treball artesanal, que apropa amb cura les diferents realitats, que fomenta l’aprenentatge, l’empatia i les ganes de prendre acció, que aprèn l’una de l’altra i que no deixa indiferent  ningú. 

 

És un procés que requereix sobretot d’observació, flexibilitat i entusiasme! I és que al Casal us oferim noves oportunitats de participar, pensant en els infants i també en les persones que no coneixen de primera mà les dificultats que es viuen tan a prop seu.

 

Són diverses les accions que hem dissenyat al Casal per fomentar aquest apropament tan enriquidor, entenent el gran valor que aporta a totes les persones participants de l’empresa així com també treballant per aconseguir el suport necessari per a garantir la continuïtat dels projectes educatius que donen resposta les situacions de desigualtat que els professionals i voluntaris del Casal afronten dia a dia.

 

El voluntariat corporatiu, les visites a empreses i els tallers especialitzats són algunes de les accions que ja estem duent a terme amb algunes de vosaltres.

 

Esperem poder continuar creant oportunitats de futur amb el vostre suport!

 

Per a dissenyar una experiència solidària posa’t en contacte amb csavin@casaldelsinfants.org

 

 

NotíciaAliances amb sentit