Aquest estiu, fem match: vine a fer voluntariat!

5/06/2019

Al Casal dels Infants fem una crida per aconseguir el suport de persones voluntàries aquest estiu sabent que tenim molt en comú amb molta gent, que compartim el compromís amb la lluita contra les desigualtats, que ens uneixen les ganes de fer costat a qui més ho necessita… En altres paraules: fem match!

Tenim el convenciment que tu pots ser una d’aquestes persones. Comptar amb tu aquest estiu serà clau per garantir que tots els infants i joves, independentment de la seva situació social, puguin gaudir i aprendre durant l’estiu. Perquè hi tenen dret i perquè és un premi a l’esforç que han fet durant el curs amb els estudis.

Podràs implicar-te en els casals d’estiu, les colònies, els camps de treball o el projecte de reforç del català CatEstiu, que oferim entre el juliol i l’agost a 1.600 infants i joves en situació de vulnerabilitat.

Com durant la resta de l’any, serem a barris de cinc municipis. Caldran, doncs, 240 persones voluntàries al barri del Raval de Barcelona; 150 a Sant Roc i Llefià (Badalona); 120 al Raval, Santa Rosa i Fondo (Santa Coloma de Gramenet); 60 al Besòs i el Maresme, el Besòs i la Mina (Barcelona i Sant Adrià de Besòs) i 30 a la ciutat de Salt.

Hi estàs interessat? Truca’ns al 93 317 00 13 o escriu-nos un correu electrònic a voluntariat@casaldelsinfants.org.

NotíciaAquest estiu, fem match: vine a fer voluntariat!