Arriba la Festa Solidària de les Estrelles a favor del Casal dels Infants

19/09/2017

  • La iniciativa dels xefs Adrià, Jubany, Abellan i Gaig destinarà els ingressos a activitats de reforç escolar per a 700 infants i adolescents 

 

Els grans xefs de la cuina catalana Albert Adrià, Nandu Jubany, Carles Abellan i Carles Gaig, seran els amfitrions de la Gran Festa Solidària de les Estrelles a favor del Casal dels Infants, que es celebrarà el proper 26 d’octubrea la terrassa del restaurant Bravo, a l’Hotel W de Barcelona.

 

Les persones i les empreses que hi participin tindran l’oportunitat de viure una experiència culinària única i, al mateix temps, realitzar una aportació solidària per al Casal dels Infants. Així, l’associació destinarà els ingressos a oferir activitats de reforç escolar diari a 700 infants i adolescents en situació social vulnerable, a través del projecte Entorn Escolar

 

La Festa Solidària de les Estrelles arriba precedida de l’èxit del Gran Sopar del Liceu en els darrers anys, impulsat pels mateixos quatre grans xefs i en el qual van participar fins a 53 empreses, aconseguint un recapte de 35.000 euros per al Casal dels Infants en l’edició de l’any passat.

 


Com participar-hi?

Les persones interessades poden comprar la seva entrada per internet fent clic aquí.

Les empreses poden obtenir un Pack Empresa. Per a més informació, poden escriure un correu electrònic a tsanchez@casaldelsinfants.org.


NotíciaArriba la Festa Solidària de les Estrelles a favor del Casal dels Infants