Bonpreu i Esclat posen en marxa l’arrodoniment solidari a favor del Casal dels Infants

12/02/2019

Els supermercats Bonpreu i Esclat del Grup Bon Preu han posat en marxa l’arrodoniment solidari per col•laborar amb diferents projectes socials. Des de l’11 de febrer els clients d’aquests establiments tenen l’oportunitat d’arrodonir l’import de les compres realitzades amb targeta de crèdit o dèbit i realitzar microdonacions per col•laborar amb causes socials.

Els projectes solidaris on es destinaran les donacions canviaran cada tres mesos. Durant els propers mesos el Grup Bon Preu col•laborarà amb les següents entitats: el Casal dels Infants; Save the Children, Fundació Impulsa, Creu Roja de Catalunya, Vall d’Hebron, Amics de la Gent Gran i Oncolliga. 

Els fons recaptats es destinaran íntegrament a l’entitat amb la qual s’estigui col•laborant en cada moment. La primera entitat és el Casal dels Infants amb el projecte “Entorn Escolar”, que ofereix suport escolar a nens i nenes en situació de vulnerabilitat. Aquest projecte proporciona a infants i adolescents de 6 a 16 anys un temps de lleure educatiu i un espai de reforç escolar diari adaptat a la situació de cada infant, amb l’objectiu de lluitar contra el fracàs escolar.

En totes les compres realitzades amb targeta de crèdit o dèbit, abans de confirmar el pagament, el datàfon oferirà automàticament la possibilitat d’arrodonir la quantitat total de l’import de la compra, amb un donació mínima de 0.10€. L’import de la donació dependrà de l’import total, per exemple, si el total de la compra és d’entre 0€ i 100€, l’import s’arrodoneix a l’alça fins la següent fracció d’1.00€ o 0.50€. Si el total de la compra és superior a 100€, l’import s’arrodoneix a l’alça fins la següent fracció d’1.00€. 

Bon Preu ha llançat la iniciativa solidària en col•laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://www.bonpreuesclat.cat/home es podrà fer seguiment de l’estat dels projectes. Tanmateix, els clients rebran un codi de donació que es facilitarà junt amb el tiquet de compra que els permetrà realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu.

NotíciaBonpreu i Esclat posen en marxa l’arrodoniment solidari a favor del Casal dels Infants