Col·laboració amb Kavehome – Accions per a la inserció laboral

18/07/2022

 

Quan creem les aliances amb les empreses, sempre intentem treure’n el màxim valor tenint en compte la seva activitat professional. Busquem trobar el màxim encaix per a transformar cada relació en potencials oportunitats de futur.

D’aquesta manera, durant el mes de juny hem col·laborat amb Kave Home, la marca gironina de mobles i decoració de disseny, situada a Sils (oficines), Fogars de la Selva (magatzem) i amb botiga física al carrer Jaume I de Girona, entre d’altres. Donat que el Casal dels infants realitza activitat educativa a Girona, de seguida es van detectar possibilitats de col·laboració que poden tenir un impacte molt positiu pels joves i famílies del Casal.

Concretament, les accions s’han enfocat a ampliar les oportunitats d’inserció dels participants a través de diverses activitats liderades per l’equip de RRHH de Kave Home.

 

En una primera fase de la col·laboració, els participants del Casal, van visitar les oficines de Kave Home a Sils, on la directora de RRHH, Georgina Martí, els va explicar la història de l’empresa, la seva projecció i les oportunitats laborals més sol·licitades. La contextualització i el coneixement del potencial d’oportunitats laborals és una informació clau per a qualsevol persona que es troba en procés de recerca de feina.

 

A continuació, se’ns va facilitar el trasllat al magatzem de Fogars de la Selva, on es va fer un tour als participants mentre es detallaven les diferents tasques de l’equip que hi treballa i com s’organitza tota la gestió logística. Veure de primera mà com els i les professionals realitzen les seves tasques permet a les persones participants projectar-se i/o valorar si es veuen fent aquella feina en concret.

 

En la darrera acció del dia, la responsable de selecció va explicar els perfils professionals de l’empresa, les competències necessàries per a cadascun d’ells i les diferents oportunitats laborals disponibles. Els i les participants van resoldre els seus dubtes i van poder fer una valoració molt més acurada de les seves possibilitats per a treballar en alguns dels rols.

 

La visita a l’empresa és una de les accions de més valor i impacte pels participants del Casal, ja que veuen que existeixen oportunitats al seu abast i permet enfocar fites clares i concretes. Poden visualitzar-se dins l’empresa i conèixer rols professionals, que potser no s’havien plantejat mai.

 

En la darrera experiència d’aquesta col·laboració, que es va realitzar la següent setmana, part de l’equip de RRHH de Kave Home van visitar el Casal per fer una activitat de role play d’entrevistes de feina als participants del Casal que es troben en recerca activa de feina, situant-los en una dinàmica que es poden trobar en qualsevol procés de selecció. Van tenir també un feedback posterior per part de Kave Home amb consells que, segur, els facilitaran aconseguir els seus objectius.

 

Ha estat una col·laboració completa, de gran valor, que ha implicat moltes persones i ha ajudat sens dubte al procés d’inserció dels participants i també al sosteniment dels projectes educatius del Casal dels Infants a Girona.

 

Aquesta col·laboració és un clar exemple d’aliança amb sentit, on les necessitats i el que pot oferir l’empresa encaixa també gràcies a l’esforç i flexibilitat que requereix la realització d’accions d’aquestes característiques.

NotíciaCol·laboració amb Kavehome – Accions per a la inserció laboral