Com pots ajudar els nens i nenes del Casal dels Infants a seguir més drets que mai aquestes festes?

15/12/2022

 

Al Casal dels Infants hem llançat la crida “Més drets que mai”, amb la qual volem continuar treballant per garantir els drets dels infants amb acompanyament socioeducatiu a 3.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat, gràcies al suport de la ciutadania. El recapte es destinarà també a donar suport a les famílies dels nens i nenes, a joves d’entre 18 i 21 anys i al Programa de Formació i Inserció Laboral. 

A les portes del 2023, ens trobem encadenant una crisi rere l’altra, en una situació actual de creixent inflació i escassetat energètica afegida. És preocupant la situació de precarietat d’habitatge en la qual es troben moltes famílies, així com les condicions de les llars i com fer front a les despeses bàsiques aquest hivern. Aquestes crisis han provocat l’augment d’unes desigualtats que ja existien d’abans i que, arran de l’esclat de la pandèmia, s’han començat a visibilitzar. Moltes famílies de casa nostra n’han quedat afectades. 

“Més drets que mai” vol recordar la necessitat de defensar els drets dels infants, de vetllar pel seu benestar i les seves oportunitats. En un context on quasi 1 de cada 3 infants a Catalunya viu sota el llindar de risc de pobresa, les seves condicions de vida estan en perill. 

Des del Casal, ara més que mai, volem seguir treballant per la igualtat d’oportunitats per als més petits i petites. Volem ajudar-los a seguir més drets que mai, i et volem demanar la teva ajuda per poder-los garantir un suport continuat. Com ens pots fer costat perquè l’any que ve continuem acompanyant als 6.000 infants, joves i les seves famílies a través dels nostres 57 serveis socioeducatius?

 

  • Fes un donatiu

Aquí podràs fer el teu donatiu de forma ràpida i senzilla. Per poc que puguis, la teva ajuda tindrà un impacte directe en el dia a dia dels infants, joves i famílies que acompanyem cada dia. Gràcies a la teva contribució, podrem protegir la infància en risc amb suport i acompanyament, i fer costat a les seves famílies perquè se sentin segures, enxarxades i amb eines per tirar endavant, ara i cada dia de l’any.

 

  • Fes el teu regal solidari 

També pots fer un donatiu en forma de regal solidari aquí per als infants i joves en risc d’exclusió social que participen en el Casal dels Infants. Aquest regal servirà per enfortir l’educació de nois i noies que han crescut en circumstàncies de desavantatge i vulnerabilitat. Pots triar entre 8 regals solidaris, des d’un kit de material escolar i de joc per a un infant fins a un trimestre de suport en estudis i orientació professional per a un jove. 

 

  • Fes un bizum al 00327

Per col·laborar amb el Casal aquestes festes, també tenim habilitat un codi per poder fer donatius a través de Bizum. En la teva aplicació bancària, ves a l’apartat de Bizum i selecciona l’opció “aportar a causa solidària” o similar, escriu el codi de campanya 00327, i tria una quantitat per al donatiu (qualsevol ajuda és benvinguda). Per a donacions superiors a 100 euros necessitem identificar la persona que ens fa el donatiu. Ens pots fer arribar les teves dades a donatius@casaldelsinfants.org

  • Si ets una empresa, col·labora amb el Casal dels Infants

Des del Casal dels Infants establim aliances amb les empreses, des de programes d’inserció laboral, col·laboracions  per sostenir la tasca del Casal fins a projectes nous en aliança que donen respostes a noves necessitats. Si en aquests temps d’accions solidàries t’interessa col·laborar amb el Casal, posa’t en contacte amb nosaltres a csavin@casaldelsinfants.org i trobem una manera de treballar conjuntament. 

 

Moltes gràcies per ajudar-nos a seguir endavant!

NotíciaCom pots ajudar els nens i nenes del Casal dels Infants a seguir més drets que mai aquestes festes?