Com pots donar suport al Casal Casal dels Infants aquestes festes?

16/12/2020

Enguany, la pandèmia fa que no puguem celebrar les festes com desitjaríem. Tot i així, al Casal dels Infants creiem que la millor manera de protegir la il·lusió, ara i durant tot l’any, és garantir els drets de tots els infants i joves. Amb la Covid-19, l’augment de les desigualtats posa en perill les condicions de vida de molts nois i noies i les seves famílies i, ara més que mai, volem seguir actuant per evitar-ho.

Com ens pots fer costat perquè l’any que ve seguim acompanyant més de 7.200 infants, joves i famílies a través dels nostres 55 serveis socioeducatius?

  • Fes un donatiu

Aquí podràs fer el teu donatiu de forma ràpida i senzilla. Per poc que puguis, el teu suport tindrà un impacte directe en el dia a dia dels infants, joves i famílies que acompanyem dia rere dia. Abans de la Covid-19, 1 de cada 3 infants ja es trobava en risc de pobresa o exclusió social. En els darrers mesos, hem comprovat que les desigualtats est犀利士
ructurals s’han agreujat de forma alarmant, i necessitem seguir acompanyant qui més ha patit la pèrdua d’ingressos.

  • Fes el teu regal solidari

Fes un regal solidari aquí per als infants i joves en risc d’exclusió social que participen en el Casal dels Infants, amb el qual enfortiràs la seva educació i els seus recursos per tirar endavant. Un cop hagis triat el teu, rebràs per correu electrònic una postal solidària perquè puguis felicitar les festes i compartir la teva solidaritat amb els que més estimes.

  • Regala l’arbret solidari de Turris

Aquestes festes, Turris destinarà 0,5 € al Casal dels Infants per cada venda dels seus tradicionals dolços en forma d’arbret de Nadal. Són boníssims! Pots triar la versió de fruita seca, que té una base de coca de magdalena i porta espècies, panses, orellanes, taronja a daus, ametlla, prunes, fruites dessecades i avellanes. Si prefereixes la xocolata, et recomanem l’avet de xips de xocolata. Informa-te’n aquí.

  • Fes-nos costat a través d’Abacus

A la botiga online d’Abacus o a les seves físiques podràs fer una aportació econòmica solidària a favor dels nens i nenes del Casal dels Infants. Ho pots fer fins al dia de Reis, aportant 1 €, 5 € o 10 €. El recapte es destinarà a material escolar i jocs educatius per als infants i joves del Casal.

  • Participa en la rifa solidària de Mediolanum i Cristina Filgueiras

El Casal dels Infants és una de les entitats que rebrà el suport de la setmana solidària de Banco Mediolanum a través de diverses iniciatives. Una d’aquestes és la rifa solidària de dos packs d’assessorament nutricional amb Cristina Filgueiras, tècnica dietètica especialista en nutrició esportiva. S’hi pot participar fins a les 12 PM del 17 de desembre. Cada papereta per participar-hi val 10 euros, i els fons recaptats es destinaran al Casal dels Infants. Així mateix, la Cristina oferirà una xerrada sobre Covid-19, obesitat, nutrició i exercici físic el mateix dia 17 a les 19:00 al seu canal de Youtube.

NotíciaCom pots donar suport al Casal Casal dels Infants aquestes festes?