Com pots fer costat al Casal dels Infants aquest Nadal?

9/12/2019

Aquest Nadal, el Casal dels Infants no s’atura. Durant aquestes vacances escolars, obrirem els nostres Casals de Nadal i mantindrem en funcionament els serveis educatius i de lleure que fan costat als infants i famílies amb més obstacles per tirar endavant.

Com pots fer-nos costat?

Regala una postal solidària

Aquestes festes pots compartir la teva solidaritat amb els que estimes i junts transformarem la realitat de molts infants i joves als quals els ha tocat créixer en circumstàncies de gran desavantatge i vulnerabilitat.

Postals de Nadal del Casal dels Infants

Fes un donatiu

Amb la teva aportació, per petita que sigui, ens ajudaràs a mantenir en funcionament els nostres serveis socioeducatius. Amb un donatiu de 15€ un infant podrà gaudir d’un dia al Casal de Nadal; aportant 45€ una mare i el seu nadó accedeixin al nostre servei maternoinfantil Vincles, i amb 180€ garantiràs que un infant pugui comptar durant tot un trimestre amb l’espai de reforç escolar.

Què faràs possible amb un donatiu?

Regala entrades pel concert ‘Veus per la igualtat d’oportunitats dels joves’ Tribut a Queen de Play the Game

El 30 de gener serà una nit inoblidable a la sala Luz de Gas, amb un homenatge molt especial a la banda liderada per Fredy Mercury. Reivindicarem que qualsevol jove, sigui quina sigui la seva situació, ha de poder tirar endavant en igualtat de condicions. Els ingressos de les entrades es destinaran als serveis del Casal dels Infants que acompanyen a joves en situació de vulnerabilitat.

Cartell del concert Veus per la igualtat d'oportunitats dels joves Casal dels Infants 2019

Fes voluntariat

Sumar el teu compromís i les teves ganes de canviar la realitat és molt important per al Casal dels Infants. Vine a fer voluntariat als nostres serveis socioeducatius i  faràs costat a infants, joves, pares i mares que lluiten per tirar endavant.

Optant per qualsevol d’aquestes opcions, junts farem possible que molts infants, joves i famílies comptin amb el suport que necessiten per superar el risc d’exclusió social.

Et desitgem molt bones festes i un feliç 2020!

NotíciaCom pots fer costat al Casal dels Infants aquest Nadal?