Concert "Veus per la igualtat d'oportunitats dels joves": compra les teves entrades!

16/01/2019

 COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ! 

 

La segona edició del concert “Veus per la igualtat d’oportunitats dels joves” tornarà a reunir el talent i el compromís social de cinc referents del panorama musical català. Love of LesbianEls CatarresJoan Dausà i Elefantes n’integraran el cartell i es celebrarà el 30 de gener a les 20 h a Razzmatazz.

Els ingressos de la venda d’entrades es destinaran a l’acompanyament de més de 1.700 joves en situació de vulnerabilitat que participen en el Casal dels Infants a través de serveis de lleure i participació comunitària així com de formació i inserció sociolaboral.

Aquests nois i noies seran els altres grans protagonistes del concert: comptaran amb la complicitat dels artistes per donar-se a conèixer i reivindicar que qualsevol jove, sigui quina sigui la seva situació, ha de poder accedir a oportunitats per construir la seva vida.

L’any passat, en la primera edició del concert “Veus per la igualtat d’oportunitats dels joves”, Estopa, Els Amics de les Arts, Judit Neddermann, Ramon Mirabet i Blaumut van omplir la sala Barts en una nit inoblidable.

El concert “Veus per la igualtat d’oportunitats dels joves” és possible gràcies a la col·laboració de la Fundació DammCanet RockThe ProjectRazzmatazz i OneBox.

NotíciaConcert "Veus per la igualtat d'oportunitats dels joves": compra les teves entrades!