Concurs CasalXef: els aspirants d’Entorn Escolar Besòs cuinen per als seus pares en la gran final

29/05/2017

Nens i nenes del projecte Entorn Escolar del Casal dels Infants del Besòs-La Mina van celebrar el passat 29 de maig la gran final del concurs de cuina CasalXef. Tres equips van haver de cuinar una recepta diferent, seguint les indicacions d’un jurat molt especial: les educadores. La gran sorpresa de la tarda va ser la visita dels pares i mares, que es van sentir molt orgullosos dels seus fills i filles i van poder tastar els plats.

Aquests petits aspirants a xef ja havien realitzat un taller de cuina durant el segon trimestre del curs. L’activitat va ser un èxit, i al tercer trimestre va adoptar el format de concurs. Elaborant receptes de cuina els infants han après a treballar amb autonomia i a respectar-se entre ells i elles. Els ha servit, sobretot, per millorar la seva capacitat de treballar en equip, un aspecte que han reforçat durant tot el curs.

Les tres receptes de la gran final van ser ‘Torrada estiuenca’ –una torrada amb cranc, tonyina, maionesa i amanida–, ‘Brownie de xocolta al microones amb frosting’ i ‘Pizza-roll’. El jurat va valorar molt positivament l’actitud i l’esforç de tots els equips i aspirants en la deliberació final. La decisió va ser molt difícil, però finalment el guanyador de la primera edició de CasalXef Cascavell va ser…l’equip blau! Els seus integrants van rebre com a premi la cullera daurada i la felicitació de tot el grup, les educadores i els pares i mares.

 

 

Logo de la Diputació de Barcelona

NotíciaConcurs CasalXef: els aspirants d’Entorn Escolar Besòs cuinen per als seus pares en la gran final