Dues propostes artístiques abans de festes creades per joves del Casal dels Infants

9/12/2021

L’educació en el pensament crític i la seva expressió a través de l’art segueixen tenint molt pes en les activitats dels nostres serveis socioeducatius. Hi creiem com una eina per fer valer els drets dels infants i joves i fer front a les desigualtats. En els propers dies, abans de les festes de Nadal, teniu dues oportunitats per gaudir de les creacions de nois i noies del Casal: l’exposició fotogràfica Verdades del Raval a l’Arts Santa Mònica i l’obra de teatre social Tampoco es para tanto al teatre El Círcol de Badalona.

Verdades del Raval és el resultat d’un procés d’exploració i autorepresentació a través de la fotografia analògica. L’han tirat endavant nois i noies del nostre Centre Obert Adolescent del Raval acompanyats de la fotògrafa Diana Rangel. La mostra exposa les seves fotos del barri, com a part d’un taller dinamitzat per la cooperativa cultural La Laberinta, també ubicada al Raval. S’exposa del 9 al 12 de desembre al centre interdisciplinari Arts Santa Mònica, i es presentarà el divendres 10 de desembre a les 18 h al mateix centre.

On?
Arts Santa Mònica 
La Rambla, 7, Barcelona
Metro Drassanes

Quan:
Del 9 al 12 de desembre (11h – 20:30h)
Presentació el 10 de desembre a les 18 h

Activitat oberta a tothom i gratuïta amb aforament limitat

Cartell de l'exposició fotogràfica Verdades del Raval, creada per nois i noies de Centre Obert Adolescent del Casal dels Infants al barri del Raval

Tampoco es para tanto és una obra de teatre fòrum creada i representada per participants del Casal Jove la Betsaida del Casal dels Infants de Badalona. El guió el van treballar les noies del grup de teatre, a partir de situacions de violències masclistes que havien viscut en el seu dia a dia. Com tota obra de teatre fòrum, el públic té l’oportunitat d’intervenir, refer escenes i canviar el final de l’obra, que ja es va representar l’any passat en la programació de l’últim 8 de març del barri de Llefià, a la Parròquia de Sant Antoni de Pàdua. Enguany es representarà al teatre El Círcol el dissabte 18 de desembre a les 12 h. L’entrada és lliure amb inscripció prèvia (feu-la aquí) i amb taquilla inversa (l’espectador farà el donatiu que cregui adequat quan acabi la funció).

On?
Teatre El Círcol
Carrer Sant Anastasi, 2, Badalona
Metro Badalona Pompeu Fabra

Quan:
Dissabte 18 de desembre.
A les 12:00

Obertura de portes: 11:40

Cartell de l'obra Tampoco es para tanto, creada per participants del Casal Jove la Betsaida del Casal dels Infants de Badalona

Fes possible que seguim fes costat a adolescents i joves en situació de vulnerabilitat

Fes voluntariat. Informa-te’n aquí.

Fes un donatiu aquí.

NotíciaDues propostes artístiques abans de festes creades per joves del Casal dels Infants