El Casal dels Infants acull un taller de còmic del BigDraw 2018

22/10/2018

El Casal dels Infants participarà el diumenge 28 d’octubre en el BigDraw 2018, la festa del dibuix de Barcelona, amb una iniciativa divertida i creativa: un taller gratuït i per a tots els públics en què, entre els participants i amb la dinamització de l’artista Benzo, es crearà un còmic conjunt.

El taller s’anomenarà “Prodigioses proeses anònimes. Una habitació prodigiosa”, i tindrà lloc en el local del Casal Jove Atles del Raval del Casal dels Infants, al carrer del doctor Dou, 3, entre les 11 h i les 19 h. Cada participant haurà de pensar en una proesa de la seva vida i escriure-la en un paper. En acabat, haurà d’escollir la proesa d’algú altre i dibuixar-la.

El BigDraw és una iniciativa de l’Institut de Cultura de Barcelona i el Museu Picasso que pretén apropar la ciutadania a l’art i la cultura a través de l’experiència de dibuixar. Enguany ofereix 40 tallers gratuïts i arriba a molts més barris de la ciutat, amb la col·laboració de la Fundació Joan Miró, el MACBA, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona-Parc del Fòrum, el Museu del Disseny de Barcelona i el Museu Nacional d’Art de Catalunya.

NotíciaEl Casal dels Infants acull un taller de còmic del BigDraw 2018