Empreses: aquest Sant Jordi, la vostra rosa és el seu escut!

18/03/2019

Al Casal dels Infants tenim el convenciment que l’educació pot transformar la realitat de molts infants i joves. Davant qualsevol drac, tingui la forma que tingui —sigui la de la desigualtat, la pobresa o l’exclusió— l’educació és sempre el millor escut!

Per això acompanyem cada any més de 7.000 infants, joves i famílies a través d’activitats educatives i de lleure. Ho fem dia a dia al Raval i al Besòs i el Maresme (Barcelona); a La Mina (Sant Adrià de Besòs); a Santa Rosa, el Raval i Fondo (Santa Coloma de Gramenet); a Llefià i Sant Roc (Badalona) i al municipi gironí de Salt.

Empreses, escoles, organitzacions: aquest Sant Jordi us necessitem per transformar cada rosa en un escut d’oportunitats per a molts infants i joves.

 

Us proposem dues accions:

– Regalar roses solidàries al vostre equip.

– Muntar la vostra parada de roses solidàries en benefici del Casal dels Infants.

 

Gràcies a la col•laboració amb Roses Sant Jordi i al seu projecte social Roses Solidàries, podem oferir-vos les millors roses i la millor entrega. L’equip de “Roses Sant Jordi” us farà arribar el número de roses que vulgueu, preparades i embolicades. Des del Casal dels Infants us enviarem adhesius perquè pugueu identificar cada rosa com a solidària.

Aquí trobareu com encarregar les vostres roses solidàries. Podeu reservar-les fins al 12 d’abril.

 

Gràcies per sumar-vos al Sant Jordi Solidari!
 

NotíciaEmpreses: aquest Sant Jordi, la vostra rosa és el seu escut!