Coneixent l’Equip 92 del "Tot gira": quatre exolímpics amb un repte molt solidari

22/02/2018

El dijous 15 de febrer joves i infants del Casal dels Infants de Badalona van rebre la visita de dos esportistes que van participar als Jocs Olímpics de Barcelona 92: en Dani Ballart (ex waterpolista i actual entrenador del Club Natació Sant Andreu) i en Jesús Ángel García Bragado (corredor de marxa atlètica).

En Dani i en “Chuso” formen part de l’Equip 92 del programa de Catalunya Ràdio “Tot gira”, juntament amb en Tomàs Jofresa (exjugador de bàsquet) i la Natàlia Via-Dufresne (exregatista de vela). Tots quatre s’han plantejat un repte molt engrescador i solidari: participar en la Zurich Marató de Barcelona 2018, que es celebra l’11 de març, i aconseguir recaptar 5.000€ per al Casal Obert Infantil del Casal dels Infants. Els donatius s’han de fer a la plataforma de finançament participatiu migranodearena.org fent click aquí.

Després de mesos entrenant molt per aconseguir-ho, els faltava una cosa molt important: conèixer els nois i noies del Casal dels Infants, el motiu pel qual estan suant la samarreta.  A Badalona, en Dani i en “Chuso”, acompanyats d’en David Clupés i la Maria Guixà del “Tot gira”van poder xerrar amb els que participen en el Casal Obert Infantil i en el Casal Jove. En Tomàs Jufresa no hi va poder ser (viu a Menorca i li va resultar impossible fer el viatge) i tampoc la Natàlia Via-Dufresne (s’estava recuperant d’una petita lesió que es va fer entrenant a la mitja marató de Barcelona).

Durant la trobada, els nois i noies van fer preguntes per saber com és la vida d’un esportista d’elit, especialment en aquells aspectes que sovint no veiem a la televisió: quina ha estat la seva motivació per competir, quins sacrificis han hagut de fer per assolir un nivell esportiu tan alt, si han estudiat, a què s’han dedicat un cop retirats de l’alta competició… En aquest reportatge del “Tot gira” podreu escoltar els millors fragments de la conversa. I en el vídeo que acompanya aquesta notícia, alguns dels millors moments de la trobada.

 

 

NotíciaConeixent l’Equip 92 del "Tot gira": quatre exolímpics amb un repte molt solidari