Es crea la Taula d'entitats Socials de Salt per potenciar el treball en xarxa

16/01/2019

Les entitats del tercer sector del municipi de Salt han creat la Taula d’Entitats Socials de Salt (TESS), per tal de treballar en xarxa per la ciutadania del municipi i generar espais d’acció i coordinació entre les organitzacions. Així, des de la Taula, que es va presentar el 18 de gener a l’Hotel d’Entitats de Salt, s’aposta per fer un pas endavant en la cultura del treball col·laboratiu posant al centre de l’acció les persones de Salt.

Els objectius principals de la TESS són augmentar l’impacte positiu en la intervenció social que es realitza en el territori, i afavorir la comunicació i la informació en relació als programes i accions que es porten a terme,  així com de les xarxes en les quals participa cada una de les entitats que formen part de la Taula.

Una altra de les seves fites és fer incidència directa en situacions detectades que requereixin una actuació urgent de prevenció o intervenció i portar la veu dels col·lectius acompanyats davant de les administracions.

Les entitats que en formen part són Associació Vincle, Caritas Salt, el Casal dels Infants, Creu Roja, Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, Federació d’Esports Catalana de Persones amb Discapacitat Física, Fundació Astres, Fundació Gentis, Fundació Grup Ramon Noguera, Fundació Intermedia, Fundació SER.GI, Fundación Atenea, Nou Sol, Suara Cooperativa, i Valentes i Acompanyades. Tot i així, des de la Taula s’anima a què totes aquelles entitats que porten a terme accions a Salt s’hi adhereixin per a treballar conjuntament.

 

NotíciaEs crea la Taula d'entitats Socials de Salt per potenciar el treball en xarxa