Espai Connecta’t: vinculant joves i empreses

21/12/2018

El 30 de novembre es va celebrar la tercera edició de l’Espai Connecta’t a l’Hotel Arts de Barcelona, una iniciativa del Casal dels Infants en què joves participants del Programa de Formació i Inserció Social i Laboral de l’associació realitzen diverses entrevistes laborals curtes amb representants d’empreses col·laboradores.

L’Espai Connecta’t, impulsat amb el suport del programa Incorpora de “la Caixa”,  té com a principal objectiu que els joves practiquin i millorin les seves competències a l’hora de fer una entrevista professional, que estableixin lligams amb les empreses col·laboradores i visibilitzar el compromís d’aquestes últimes amb la igualtat d’oportunitats.

Enguany hi van participar més de 80 joves i s’hi van realitzar prop de 360 entrevistes laborals.  Més enllà de ser un exercici pràctic, la iniciativa va tenir un impacte directe en la inserció laboral de 14 joves, que van ser contractats com a resultat de les entrevistes.

Les empreses participants d’aquesta edició van ser Limpiezas Lina, Mullor, Rango 10, Clece Restauració, Neteges Deyse, Ndavant, Grup Pepa Tomate, Hotel Arts, Hotel NH Tower, Umami BCN, Grup Sagardi, Grup Carles Abellan, Clintu, Randstand ETT, Fundació Randstand i DPL Logístico.

https://www.youtube.com/embed/VCdrwRSKnLs

ReportatgeEspai Connecta’t: vinculant joves i empreses