La Festa Solidària de les Estrelles aporta 30.000 euros al projecte Entorn Escolar

13/11/2017

Els grans xefs de la cuina catalana Albert Adrià, Nandu Jubany, Carles Abellan, Carles Gaig, Albert Raurich, Albert Adrià, Mateu Casañas, Eduard Xatruch i Oriol Castro van ser els amfitrions de la gran Festa Solidària de les Estrelles a favor del Casal dels Infants, que es va celebrar el passat dijous 26 d’octubre a la terrassa del restaurant Bravo, a l’Hotel W de Barcelona.

Les persones i les empreses que hi van participar van tenir l’oportunitat de viure una experiència culinària única que, alhora, va implicar una aportació solidària molt important per al Casal dels Infants. Durant l’acte, l’associació va rebre un xec per valor de 30.000 euros, el total de diners ingressats amb la venda d’entrades. El donatiu es destinarà a oferir activitats diàries de reforç escolar a 700 infants i adolescents en situació social vulnerable, a través del projecte Entorn Escolar.

A la festa hi van assistir unes 400 persones, i s’hi van servir més de 16.500 consumicions, entre tapes i begudes. Els alumnes de projecte de formació i inserció social i laboral Aula d’Hostaleria del Casal dels Infants es van encarregar del servei durant el sopar. Lluís Prats, representant de Caves Gramona i voluntari del Casal dels Infants, va agrair el compromís dels cuiners i de les persones assistents:´”Avui esteu fent possible que la vida de molts infants i joves del país es transformi. No ens cansem de dir que la suma d’esforços és transformadora”.

NotíciaLa Festa Solidària de les Estrelles aporta 30.000 euros al projecte Entorn Escolar