El Casal dels Infants celebra el seu 45è aniversari allà on actua

11/06/2024

El Casal dels Infants ha celebrat entre l’abril i el juny el seu 45è aniversari amb una festa en cada territori on actua. Les celebracions han estat obertes a tota la ciutadania, col·laboradors i xarxa de l’entitat per conèixer el Casal de prop. S’han celebrat a les seus del barri del Raval de Barcelona, de Badalona, del Besòs i La Mina i de Santa Coloma de Gramenet. A Salt la celebració va coincidir amb la Cursa Montilivi, solidària amb l’associació.

Les festes, amb el lema “Canviem les regles del joc”, van servir per celebrar els 45 anys d’activitat del Casal dels Infants, des del seu origen l’any 1978. Aquell octubre, va néixer al barri del Raval la primera llavor del Casal, arran del moviment veïnal i de joves d’altres racons de la ciutat que van decidir actuar perquè els infants del barri, que vivien situacions de vulnerabilitat social molt greu, tinguessin un espai que fos com casa seva: un lloc segur on relacionar-se, gaudir, aprendre i trobar oportunitats. Cinc anys més tard, el 1983, el Casal es va constituir com a associació.

Així doncs, al Casal hem celebrat la nostra història, que hem crescut i que la nostra acció social ha arribat als barris i territoris on es concentren més desigualtats: a La Mina i el Besòs(Sant Adrià de Besòs), Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Salt i el Marroc. També hem celebrat els anys que ens queden al davant que enfrontem amb força i determinació per seguir lluitant per defensar els drets de tots els infants, seguir acompanyant les famílies i apropar-nos a una societat més justa

Les festes van consistir en espais oberts a tothom per conèixer l’acció del Casal, amb tallers i activitats preparats i dinamitzats per l’equip educatiu i persones voluntàries, espectacles i molta música. 

Aquestes celebracions han estat possibles gràcies a la col·laboració d’empreses

Logo Coca Cola

Logo Bonpreu

 

Logo Caprabo

 

Logo BSM

 

Logo Den Hartogh Logistics

NotíciaEl Casal dels Infants celebra el seu 45è aniversari allà on actua