Festival BcnZoom: el període d’inscripcions s’amplia fins el 30 de gener

14/11/2017

Els més creatius i amants de les càmeres, els guions i la interpretació estan d’enhorabona: el període d’inscripció per participar al BcnZoom, el festival de curtmetratge social per a joves i adolescents organitzat pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Casal dels Infants, s’amplia fins el dimecres 30 de gener.

El concurs  celebrarà el proper 12 de maig de 2018 la seva tercera edició, i hi poden participar tots els adolescents i joves que formin part d’entitats o grups juvenils, de caràcter social o educatiu. S’hi poden inscriure a través d’aquest formulari, un cop hagin llegit la informació del funcionament del concurs a les seves bases. L’objectiu és que els participants reforcin competències i expressin un punt de vista propi de la realitat, sensibilitzant així el seu entorn. 

Els grups han de ser d’un màxim de 8 participants i 2 acompanyants, i es poden presentar a la categoria d’adolescents (si tenen entre 12 i 16 anys) o a la de joves (entre 17 i 21 anys).

Un cop inscrits, començarà el procés creatiu: els grups tindran temps fins el 30 d’abril de 2018 per entregar el seu curtmetratge i una memòria que expliqui el treball en equip que haurà fet possible l’obra.

Quant als premis del concurs, s’entregaran 2 per categoria: un cap de setmana en una casa de colònies per al primer grup guanyador de la categoria adolescent, una activitat cultural per al segon grup guanyador adolescent i un viatge a Tànger per participar en el festival TanjaZoom en el cas dels guanyadors de la categoria de joves.

El següent vídeo resumeix l’experiència de la segona edició del festival BcnZoom:

NotíciaFestival BcnZoom: el període d’inscripcions s’amplia fins el 30 de gener