Fins l’any que ve, activitats d’estiu!

17/09/2018

Prop de 2.000 infants i joves en situació de vulnerabilitat han participat aquestes vacances en les activitats d’estiu del Casal dels Infants: el casal d’estiu, les colònies, el projecte de reforç del català CatEstiu i els camps de treball.

Aquestes activitats han permès a aquests nois i noies gaudir i aprendre durant les vacances, compartint experiències i descobrint espais naturals que sovint no tenen a l’abast conèixer.

Passar l’estiu al Casal ha servit per passar-s’ho bé, valorar la importància de la companyonia, reforçar l’autonomia quan els pares no són a prop, aprendre a respectar els altres i relacionar-se amb altres col·lectius, com la gent gran i els escoltes. Participar en el Casal dels Infants durant l’estiu també ha ajudat als infants i joves a consolidar coneixements adquirits a l’escola i a preparar-se els exàmens de recuperació en els espais de reforç escolar.

Al juliol, l’associació ha ofert 1.550 places per a infants, adolescents i joves, i a l’agost, 675 places. També ha disposat de 350 places de serveis que ofereix durant el curs i que a l’estiu han adaptat els seus continguts, com ara el projecte maternoinfantil Vincles, l’Espai Tecnològic Comunitari i el Casal Familiar.

NotíciaFins l’any que ve, activitats d’estiu!