La Fundació Tennis Barcelona porta el tennis al Casal dels Infants de Santa Coloma de Gramenet

6/07/2022

La Fundació Tennis Barcelona, del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, ha portat al Casal dels Infants de Santa Coloma de Gramenet el projecte “Tennis amb Valors”, que permet que nens i nenes en risc d’exclusió social gaudeixin de classes setmanals de tennis, acompanyats de monitors i monitores de la Fundació.

Una seixantena d’infants d’entre 6 i 12 anys que participen en l’associació reben aquestes classes des del mes de maig, ho faran també aquest estiu, amb tres sessions al juliol, i en seguiran gaudint el curs vinent. L’activitat es realitza al pati de l’escola Miguel de Unamuno un cop a la setmana, i la Fundació Tennis Barcelona hi aporta tant l’equip de monitors i monitores com el material.

Anna Turull, directora de la Fundació Tennis Barcelona: “Volem que el tenis sigui un esport més democràtic, transmetre els seus valors i millorar la qualitat de vida dels infants en risc d’exclusió”

Nens i nenes del Casal dels Infants de Santa Coloma de Gramenet durant l'activitat de Tennis amb Valors
Nens i nenes del Casal dels Infants de Santa Coloma de Gramenet durant l’activitat de Tennis amb Valors

Sara Herranz, cap d’Infància del Casal dels Infants de Santa Coloma de Gramenet: “Tennis amb Valors està sent tot un èxit. L’esport és súper important per promoure el treball en equip, la cooperació i els hàbits saludables”

Per als infants en situació de vulnerabilitat social accedir a activitats extraescolars esportives sol ser complicat, arran dels costos de la matrícula de les classes i de l’equipament. Altres esports es poden practicar en espais públics i amb poc material, però per jugar a tennis es necessiten material i instal·lacions que no estan a l’abast de tothom. L’objectiu de la Fundació Tennis Barcelona és apropar aquest esport a nens, nenes i joves que no tindrien l’oportunitat d’accedir-hi, i fer del tennis un esport més inclusiu.

ReportatgeLa Fundació Tennis Barcelona porta el tennis al Casal dels Infants de Santa Coloma de Gramenet